maanantai 26. toukokuuta 2014

Viittä viidelle

Blogini on saanut viimeaikoina useita kivoja haasteita, kiitos jo nyt niistä kaikista :) Yritänpäs muistaa vastata niihin kaikkiin, aloitetaan tästä.

Sain Rva Kepposelta, elikkäs Kepposkalta viiden kohdan haasteen. Kepposka pitää mukavaa Pikku Kepponen blogia, Hra Kepposen hetkittäisellä avustuksella, kertoen poikakolmikon metkuista, työssäkäyvän äidin arjesta, reissuista, ruuista ja kaikesta puuhastelusta :) Kannattaa käydä kurkkimassa. Mutta niin, ne viisi kysymystä vastauksineen;

1. Lempiväri sisustuksessa?
Tämähän on sinänsä haasteellista, kun tykkään niin monista eri väreistä :) Niinpä olen rajannut sen niin, että keittiöstä löytyy keltaista, kylppäristä punaista, makkarista harmaan kaverina liilaa ja pinkkiä, olkkarista taas maanläheisiä sävyjä, vihreästä ruskeaan. Tällä hetkellä huomaan kaipaavani jotenkin turkoosia, ja sitä olen mietiskellyt parvekkeelle, tai eteiseen mutta ans kattoo nyt, minulla kun saattaa ajatukset muuttua nopeastikin :) Joka tapauksessa, mun suosikki väri sisustuksessa on harmaa ja valkoinen - ne sopii kaikkien värien kanssa, ja tuovat niitä hyvin esille.

Täytyykin ottaa teille uusia kuvia kotoa :)

2. Designe esine/ huonekalu, mitä ei meille koskaan tule?
Hmmmm, en suhtaudu mihinkään esineeseen kovinkaan ehdottomasti, kaikki ne sopinee johonkin sisustukseen, ja tilanteet vaihtelevat, niin kuin sisustuksetkin. Omaa silmääni ei mitenkään miellytä kovin simppelin modernityyli, ei varsinkaan taiteessa. Toisaalta taas, en ole myöskään Rokokoon ystävä. Mutta isot nahkanojatuolit ei ole mun juttu, siksipä sanon Eames Lounge-tuoli raheineen.

Kuva lainattu netistä.
 
3. Hurmaavimmat henkilöhahmot teeveessä?
Tätähän joutui hetken ihan miettimään, mutta sanon että Scandalin Huck, Sillan Martin Rhode ja Maarit Tastula.
 
 
4. Suosikki leivonnassa?
Minä tykkään leipoa, kovastikkin, mutta siitä seuraavaa tiskaamista ja siivoamista en kyllä tykkäile :) Leipoessa suosikkejani on iso leivontakulho, silikoninen nuolija ja Tupperin keltainen iso leivonta-alusta. Suosikkituotteitani taas on Pandan suklaat, maustetut tuorejuustot ja pakastealtaan valmistaikinat - ne on nerokkaita, ja niitä pitäisi ylistää enemmän leivontablogeissakin! Miksi tehdä vaikeasti, kun voi tehdä hyvin ja nopeastikin ;) Mutta niin, itse leipoessa suosikkini on Britakakku, myös  Pavlova ja mutakakku pääsee kosolti kärkisijoille, ja tykkään oikeastaan kaikista leivonnaisista, mitä voi tehdä paljon kerralla, esim uunipellillä. Mutta juu, kyllä se on se Britakakku, hep!
 
 
5. Viisi suosikki blogia, ja haasteen antaminen heille.
 
 Tämä(kin) haaste lienee kiertänyt jo monessa blogissa, ja minulla on kyllä suosikkiblogeja enemmän kuin viisi, mutta tämän haasteen haluan antaa seuraaviin mielenkiintoisiin blogeihin, mitä on ilo lueskella.

Saanko eilisen-blogissa Anu kertoilee hauskoja sisustusideoita ja puuhasteluja kierrätyshengessä niin sisälle kuin uloskin, välillä kokkailee, kotoilee ja puuhastelee juurikin kasvavan perheensä parissa.

Räpellystä-blogista löytyy lisää hauskaa puuhastelua, koruja, kortteja, innolla tehtyjä juttuja ja kirpparilöytöjäkin. Sanna-Mari toteuttaa hauskoja ideoita hymyssä suin ja innolla.

Jotain sinistä-blogissa Sini kirjoittaa ja kuvailee todella kauniisti niin kaupunkikotinsa kuin maapaikkansa hetkiä ja muistoja.

Kotomo-blogissa olen vieraillut varmaan nyt vuoden, ja käyn aina uudestaan ja uudestaan :) Kotomossa Taina kertoilee kauniin kuvin ja sanoin perheensä kauniista kodista ja kotoilusta.

Omakotikotitalomme-blogi on siskoloisten taloprojektista, talosta ja sittemmin kodista kertova blogi. Sielläkin vierailen tiuhaan.
 


4 kommenttia:

 1. Kiitoksia :) Tykkään näitä kovasti aina muilla lueskella mutten itte meinaa saada erkilläkään tehtyä…nyt ois muutama päivä sairaslomaa päällä, että katotaas onnistusko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mussa meinaa olla vähän samaa vikaa, ja sitten muistaakin enää, että oli kyllä jokin kiva haaste, mutta mikähän se mahtoi olla ja keltäköhän sen sain... Mutta kyllä näitä on kiva sitten kirjoitellakin ja miettiä :)

   Poista
 2. Mua niin nauratti nuo sun hurmaavimmat TV-hahmot :D :D :D Noilla jos millä saisi itselleen erinäisiä M-diagnooseja :D :D Ja olen ihan tohkeissani haasteesta, sain jopa istutettua ne kukat, niin jos laittaisin elämän ihan risaiseksi ja koittaisin tätäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mitä, tekällä on jo horsmat kohdillaan, ja mekä ei oo vielä edes multaa kellarista kipassut, o-ou! Ja totta joo, vähän voisi miettiä, mitä tälläsiin haasteisiin vastailee.... No enkä! :D Noihan on just hyvät tyypit! :D :D :D Ja jos siukku laitat siihen Nalle-Luppakorvan, tai jotain muuta laa laa-meisinkiä, niin tulen teille, ja lauleskelen lapsellesi huonoja biisejä, mitkä jää sua korvamatona vaivaamaan - hah!

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)