maanantai 12. toukokuuta 2014

Kiitos tästäTein tämän kortin äidille. Käytin korttiin aijemmin leimailemaani kuvaa, mihinkä olin kokeillut erilaisia leimaustekniikoita, maskausta ja läpinäkyvällä, värittömällä pulverilla embossausta. Kortin perhosiin on siis käytetty viittä eri leimasinta, kolmea eri väriä, ja osassa on vielä kiiltävä kohopinta. Teksti on leimattu neljännellä värillä, ja taustalla hennosti erottuvat nuotit viidennellä. Lopuksi vielä väritin taustan vihreän ja keltaisen sävyisillä musteilla. Koristukseksi liimailin paperiruusuja, ja leikin vähän kultaisella kimalleliimalla :) Kortin kokosin vihreälle korttipohjalle, ja kuvaa korostamaan sujautin pinkin kartongin.
Kortin sisällä oli onnittelut äidille, sekä runo;

Olet paras harmaahapsi,
rakastan sua kamalasti.
Huolta kannat ja kaikkea laitat,
meidän kanssa tätä elämää taitat.
Kiitos siis kaikesta tästä,
aikasta paljon myös ruskeista silmistä!
 
:) Ihanaa tätä viikkoa kaikille, niin sunnuntaina juhlineille, juhlistaneille, Euroviisuista huumaantuneille, kuin oman elämänsä sankareille! Voikaa hyvin :)

8 kommenttia:

 1. Kylläpä on kaunis! Onko korttipohja valmis(mitä kokoo?) vai ooks itte leikannu?
  Samoin kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Mä käytän valmiita isoja korttipohjia Sinellistä, 15x15cm, kun niihin saa mahtumaan paljon kaikkea ;) Mulla on melkein aina tuo sama korttipohjan koko, niin sillä en edes älynnyt tähän sitä kirjoittaa, tuon pinkin kartongin leikkasin kokoon 14x14cm ja leimakuvapohja oli suunnilleen 13x13cm. Joskus tarvittaessa pienennän korttipohjaa, mutta harvoin kyllä käytän pienempää pohjaa, ehkä 13x13cm on mulle se pienin.... Tosta isosta korttipohjasta saa kivasti leikattua myös vaikkapa pyöreitä kortteja (ihan vaikka lautasta mallina käyttäen), tai milloin mitäkin, kuhan muistaa tehdä kuvion taitteen yli meneväksi. Suorakaiteen malliset kortit taittelen sitten itse A4 kartongista, mutta niitäkin tulee käytettyä hyvin harvoin.

   Poista
 2. Aivan ihana kortti ja runo! <3 Olisipa mullakin taitoa ja kärsivällisyyttä tehdä tuollaisia ihanuuksia.
  Oikein ihanaa viikkoa sullekkin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina <3 Mä olen aikasta kauan räpellellyt kortteja, oikeastaan aina, tai ainakin 30vuotta, mutta viimeiset viisi vuotta vähän perusteellisemmin ja jopa hifistellen :D Tai ainakin kaikkea mahollista (ja mahotontakin...) on tullut hankittua askarteluja varten. Tääkin meinaan on melkoista välineurheilua!
   *sanoo hän, joka juuri eilen mietti, että mihin ihmeeseen tuon kaiken askarteluroinan järjestelisi*

   Poista
 3. Kaunis kortti ja erityisen ihana runo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kepposka :) Runon kanssa kävi itseasiassa niin, että olin jo takki päällä lähdössä, kun älysin etten ollut kirjottanut korttiin mitään - niinpä sitten kirjotin runon. Se meinaan noissa isoissa korteissa on, että niihin jää sisälle paaaaljon tyhjää tilaa, eikä siihen ihan tohdi kirjoittaa pelkkää "Onea!" ;)

   Poista
 4. Ihana kortti ja ihana runo :)

  Blogissani haaste sinulle - ota osaa jos haluat :)

  http://vihreantalonunelmat.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritva sinne Vihreän talon unelmiin! Ja oih, kiitos haasteesta! Olenkin tainnut jo joskus aijemmin kyseiseen haasteeseen vastata, mutta haitanneeko tuo, voihan sitä uudelleenkin vastailla :) Palaan tähän myöhemmin.

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)