tiistai 19. helmikuuta 2013

Timantit korvissa

Tein tässä itselleni timanttikorvikset :)

Mustien korun osien lisäksi korviksissa on kirkkaat Swarovski bicone-helmet. Timanttien taustapuolelle leikkasin mustasta bling bling hilepaperista samankokoset ympyrät. Kiiltoa ja kestoa timanttien pintaan tuo Glossy. Nämä bilehileet ovat aidot Afrikan Tähdet ;)


Ja sattuipa niin, että olipa kerran, ei niin kauan kauan sitten matkalainen maailman äärissä, joka löysi Afrikan sydämestä sylillisen jalokiviä! Hän oli kosolti rikas matkalainen.

Vaan voi voi sentään, hirmuinen rosmo joukkio hyökkäsi matkalaisen kimppuun, kurmootti häntä ja vei kaikki hänen rikkautensa. Voi voi voi.

Onneton matkalainen, rehveli tyhjätasku, vaelteli ympäriinsä, kunnes löysi mustan, kimaltelevan möllikän. Mikä kumma se on? Matkalainen onnistui heittämään kutosen, ja avasi möllikän -

Hevosenkenkä!! Jeeeeeee!! Mitä sitä rikkauksista, jalokivistä tai hienouksista, kunhan on onnea matkassa, niin sitä saa olla hirmuonnellinen  Sen pituinen se!


Rooleissa esiintyi rosmot, timantit, rubiinit, smaragdit ja topaasit, sekä hevosenkenkä. Eläimiä tai ihmisiä ei vahingoitettu kuvauksien aikana. Kiitokset avustajille ja sponsoreille!

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos!! Itsekkin näihin heti kosoltipaljon ihastuin, ja hykertelin lähes koko ajan, kun näitä väkersin :)

   Poista
 2. Jos käytit koruiksi lapsuuden aikaisen Afrikan tähtesi, en yhtään ihmettele, vaikka olisit voittanut joka kerta. Meidän versiossa oli vaan yksi Afrikan tähti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)) Minulla kun on sisaruksia, niin en vieläkään uskaltaisi ryöviä Afrikan Tähteä "mummulapeleistä" - ja ei, en löytänyt näitä myöskään kirpiksiltä, onnea sille joka Afrikan Tähden jostain kirpparipöydästä bongaa ;) Kyllä minä ihan vaan menin lelukauppaan, ja ostin kaksi lautapeliä. En tosin tiedä, että kultaako aika muistot, mutta muistin noiden jalokivien värien olevan kirkkaampia ja taustan mustan mustempi...

   Ja siis minun lapsuuteni Afrikan Tähdessä ei siis ollut kahta timanttia, vaan sen erikoisuus piili siinä, että siinä ei ollut yhtään rosmoa - ne oli niiiin pelottavia, että meni näiltä tyttäriltä yöunet ;))

   Poista
 3. Mä haluun, mä haluun, mä haluun. Miten olisi mahdollista tilata sulta tommoset jotkut timantit? Jos olisi mahdollista ostaa nappikorvismalli, vielä parempi, mutta juu oon kiinnostunut myös roikkuvasta mallista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anu-darling, jos oikein kovasti toivoo jotain, niin niillä toiveilla on tapana toteutua ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Maiju :) Näissä oli kyllä vähän enemmän näperreltävää kuin etukäteen ajattelin, ja maltti oli valttia liiman ja glossyn kuivumista odotellessa, mutta kyllä näistä tuli ihan hirmukivoja! Samaa mieltä taisi olla muutama muukin - itselleni jäi vain nuo timantit, yhdet smaragdit ja yhdet hevosenkengät, tosin nekin olisi kyllä mennyt, ellen olisi kerrankin malttanut olla vähän itsekäs, ja pitää kiinni timanteistani ja tämän vuoden muodikkaimmista smaragdeista ;))

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)