maanantai 25. helmikuuta 2013

Shopitusta

Vuoden alku on ollut nihkeä osaltani, pimeät päivät ovat tuntuneet raskailta ja vieneet voimat, mutta nyt onneksi jo aurinko piristää oloa, ja vieläpä isosti :)

Mutta tunnustan, alkuvuoden möllötystä olen korjaillut "kepeällä" shoppailulla ;) Vaatekaappini ja varsinkin pipokori on saanut täytettä, ja kevään valoistumisen myötä olen myös kotia taas rakennellut hykerrellen. Vaate shoppailuja en tohdi tänne poustailla, ja kodista otan kuvia, jahka uudet ideat ja ilahduttavat toteutukset ovat paikoillaan. Mutta askartelutarvikkeitakin on tullut päiviteltyä, ja tässä joitain niistä ostoksista :)

Kuvat saat isommiksi klikkaamalla..

Klemmarikellarista posti kuljetti tämmöisen ilahduttavan tilauksen. Vaikea vieläkin sanoa, että mikä näistä on ehdoton suosikkini, onko ne nuo mahtavat Japaniaiheiset paperit, tuo kukkien teko stanssi, vaiko pöllö stanssi, vaiko nuo vintage tarrat, missä on tekstuurimainen pinta. Tuon vaaleanpunaisen teippi "vekottimen" tilasin siksi, että inhoan korttiaskartelussa teippailua. Yhtään en tiedä kuinka hyvin tuohon saa jatkossa noita teippejä, mutta tulipahan nyt sitten tuommoinen hankittua ;) Oikealla etualalla vielä erilaisia leimoja, teippikoneen vieressä puisia perhosia, ja vasemmalla edessä pieniä sieviä kakkupapereita [miksiköhän niitäkin piti tilata sitten heti miljuunia :D, vaikka en yleensä edes tee mitään tuommoisia romanttisen rimpsusia askarteluja...]


Taitoisan sivuille löysin, kun etsin noita Afrikan Tähti korviksia varten nikkelittömiä korviskoukkuja. Innostuin kovasti heidän tuotteista, ja tilasin vaikkasta mitä. Tämmöinen Aarrelaatikko sieltä tuli postissa, 


ja nämä kaikki sieltä laatikosta löytyi - erilaisia korun osia, riipuksia, killuttimia, nauhoja ja naruja.


Tilailin myös kasan erilaisia riipuksia Taavalta, nämä olivatkin käytännössä vähän isompia, kuin olin ajatellut, mutta eiköhän niillekin jotain käyttöä keksi :)

2 kommenttia:

 1. Ooh, mitä ihanuuksia!

  Haluaisin päästä kokeilemaan tuollaista kukkastanssia. Jos ehdit tee koekappale, niin näkisin millainen on tuotos. Muistan Mirkalla kokeilleeni tuollaista myös, mutta siinä oli meikäläisen nakkisormille ehkä liikaa kerroksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaste otettu vastaan, ja kukkia väkerretty kaksin kappalein :) Tein tosta stanssista tuon isoimman ja keksimmäisen kukan. Kyllä ne ois saanut varmasti paljainkin sormin pyöriteltyä, mutta mä tein grillivartaan tasapäähän viillon veitsellä, mitä sitten vielä kynsillä vähän isonsin. Laitoin tuon kukan alkupään siihen tikun uraan, ja pyöritin kukan tikun ympärille ja muovailin sitä rauhassa siinä tikun nokassa. Kun irrotin kukan, niin annoin sen tarkoituksella rullaantua vähän auki, ja availinkin sitä ennen kuin liimasin loppupyörylän pohjaan pitämään kukkaa kasassa. Sitten vaan annoin kuivua.

   Olin oikein tyytyväinen tuohon stanssisettiin - siinä nuo kaikki osat on irrallisia toisistaan, niin voi stanssata juurikin sitä mitä haluaa, ilman sen suurempaa suunnittelua :) Ja noitten lehtien kanssa kokeilin myös kohokuviointia, ja se onnistui myös hyvin. Oikein positiivinen yllätys tämä stanssi-setti sanon mä! :)

   [Kuvat kukista valmiissa kortissa näkyy seuraavassa poustauksessa]

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)