sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Nuorisojaoston puuma

Ai niin juu, esitin edellisessä postauksessani teille kyselyn, ja toki on kiva itsekkin kyseisiin kysymyksiin vastata. Jospa teenkin vastaukset tällä kertaa käänteisessä järjestyksessä - elämässä pitää olla haastetta :)

11. Grillaatko? Jos niin mitä ja miten?
Kyllä rillaan. mm näin.

10. Mistä haaveilet?
Haaveilen milloin mistäkin, vakituisesti lottovoitosta ja omasta kukkakauppa-kahvila-lahjatavarakauppa-ohjelmatoimisto-pitopalvelu-hautaustoimistosta. Siinä ois kätevästi kaikki ja koko elämän kirjo. Haaveilen myös isosta vanhasta talosta maalla, mihinkä mahtuisi paljon elämää. Ja haaveilen minä sitten siitä elämästäkin :) Osan haaveistani kokosin kuvin tähän aijempaan tunnustukseen.

9. Mikä oli lapsena suosikki lelusi?
Minulla oli hyvin rakas Niina-nukke ja Dumbo-norsu. Niinan muistan olleen minulla aina, ja Dumbon sain 2-3vuotiaana, isän oltua töissä Somaliassa - norsu tosin taisi olla ostettu Helsinki-Vantaan ärrältä :)

8. Minkä annoksen yleensä tilaat ravintolassa pääruuaksi? (pastaa, lihaa, kalaa, kanaa...)
Riippuu vähän ravintolasta, mutta tykkään kyllä monesti tilata kalaa ja muita mereneläviä - kala-annokset ovat yleensä kyllä yllättäneet positiivisesti ja siis todella herkullisesti. Tietyissä paikoissa tykkään kylläkin tilata lihaa, kunnon pihviä.

7. Mikä on suosikki laulusi?
Olenpas hirmuhankalalla kysymyksellä törkkässyt... Mutta tykkään kyllä suomipopista, minkä mukana saa laulaa, joten luulenpa sen olevan Zen Cafen Todella kaunis tai Maija Vilkkumaan Totuutta ja Tehtävää. Ja Stingin The Soul Cages albumilla tulee lienee aina olemaan paikka sydämessäni.

6. Mikä on viimeisin ostoksesi kodin sisustukseen?
Viimeisin on keittiön Kuusama-liina, mutta se oli kyllä oikeastikkin lahja äidiltä, joten sitä ei kyllä lasketa. Sitä edellinen lienee sivupöytä/taso parvekkeelle, muutoinkin olen nyt keskittynyt tuohon parvekkeen laittoon.

5. Montako paria kenkiä omistat?
Olen tässä harkinnut kenkien läpikäyntiä, mutta nyt jo voin sanoa että niitä on n.30paria, kaikki juhlakengätkin huomioiden. Ei mikään mahoton määrä, mutta kuitenkin ihan riittävästi [liikaa].

4. Missä olet viimeksi lomaillut, kotimaassa? Entä ulkomailla?
Minä olen aika huono lomailemaan, mutta viimeksi olin lomani Tampereella ja pirkanmaalla. Hotellilomaillut olen lienee viimeksi Kuopijossa, mutta siitäkin on jo monen monta vuotta aikaa. Ulkomailla lomailin pitkän viikonlopun vuosi sitten Moskovassa, ja sitä ennen 2003 Swazimaassa ja Etelä-Afrikassa. Niin se aika rientää :)

3. Kulta vaiko hopea?
Ehdottomasti hopea. Mikähän siinäkin muuten on... No mutta, se kuitenkin sopii niin minun mielelle, silmille kuin ihollekin.

2. Mikä on suosikki jäätelösi?
Yleensä ostan sen missä lukee "uutuus", mutta suosikkejani on Totally Brown, tavallinen Puffet ja Kingis. Jätskikiskalta haluan aina mango-meloonia ja siihen sitten rinnalle jotain uutuusmakua. Pakettijätskeistä tykkään ihan tavallisesta vaniljasta ja Ben & Jerry's Cookie Doughsta. Jätski on siis suurta herkkuani, ja hirmupahaa en ole vielä löytänytkään.

1. Miten juhlit syntymäpäiviäsi?
Minä haluan juhlia aina synttäreitä, se ei ehkäpä onnistu varsinaisena juhlapäivänä, mutta lähipäivinä kuitenkin, kuten esimerkiksi eilen. Muutaman synttärin olen viettänyt ilman kaksossiskoa maantiedon sekä logistiikan vuoksi, ja se on kyllä hirmuvaikeeta :) Juhlimisen ei tarvitse olla sen kummempaa kuin kahvittelua kantaperheen kanssa, kuhan saa olla onnellinen ja hyvässä seurassa.


Sain siukulta synttärilahjaksi ihanaa hajuvettä. Ihanaksi sen tekee minulle sopiva tuoksu, kylppäriin sopiva punainen pullo, ja pullon tarina; 
olimme vko sitten työporukan kanssa vähän juhlistamassa, ja seurueen neiti 25vee totesi jossain vaiheessa tuhahtaen että onpa kiva lähteä baariin tommosten veteraanipuumien kanssa. Minusta ihan huippuhauska termi!! :D Seurueen yli 40vuotiaat eivät kaikki tosin olleet samaa mieltä... Siskokin oli pohtinut, että mitenkäs sitten minä - tässä ei olla kyllä vielä senioripuumia, muttei kyllä ihan nuorisojaostoakaan. Joten niinpä hän päätti minun olevan nuorisojaoston puuma! Hei käy mulle :D

Joten näihin kuviin, näihin tunnelmiin; 
oikein hyvää 33.synttäröitymistä maailman parhaalle siukulle!

10 kommenttia:

  1. :D
    Nuorisojaoston puuma heh heh heh

    Näitä kysymysvastauksia on kiva lukea. Mä vastaan sun kysymyksiin piakoin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen varmaan jotenkin häiriintynyt, eli siis virallisesti sinut itseni kanssa tai jotain muuta ylevää, mutta mun mielestä noi uudet puumatermit on ihan hirmuhauska läppä! :D

      Ja jään ilolla odottelemaan niitä vastauksia :)

      Poista
  2. Hei upea nuorisojaoston puuma! Onnea paljon vanhennuttuasi jälleen yhden vuoden!

    Toivottaa Kahden-viikon-päästä-seniori-ikäluokan-puuma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! :) Tämä vanheneminen on kyllä aikasta mukavaa! Onnitteluja satelee siellä sun täällä, aurinko paistaa, eilen äidiltä mukaan otettu ihana suklaakaakun palanen maistu niin taivaalliselle - lapsuudelle, elämälle ja onnelle [niin, ja suklaalle] ja tein äsken tuossa ensiviikonlopun lakkiaiskakkuihin 112 vaaleanpunaista kukkaa, niin että jokapaikka tuoksuu mansikkatomusokerille :) Aikasta hymyillyttävää on.

      Ja senioripuumilla on AINA hauskaa, joten onnittelut jo etukäteen! :)

      Poista
  3. 1. Olen todella huono juhlimaan synttäreitäni. Olemme yleensä silloin lomalla ja jotenkin ne vaan sujahtaa ohitse.

    2. Tykkään jätskistä, mutta oon vähän ronkeli sen suhteen. Jätski ei saa olla mitään ällömakeaa, eikä liian suklaista eikä toffeista eikä mielellään sisältää paljoa pähkinää eikä mitään liian keinotekoista makua. Mun suosikkeja on B&J se mikälie Sandwitch, pistaasijäätelöt, vadelmasorbetti, ja yleensäkin marjasorbettijäätelöyhdistelmät. Bananasplit toimii aina. Ja pehmis.

    3. Mulla ei ole mitään intohimoja kullan tai hopean suhteen. Kumpikin käy ihan yhtä hyvin. Käytän tosi vähän koruja enkä edes kelloakaan.

    4. Mä tykkään lomamatkailusta todella paljon. Siihen nähden pieni ihme on tapahtunut. Meidän oli tarkoitus mennä miehen kanssa kahdestaan pienelle ulkomaanmatkalle loman aluksi. Päätin, että ei lähdetä. Olemme molemmat olleet niin paljon reissussa kevään aikana, etten yhtään jaksaisi tehdä varauksia, pakata jne.

    Viimeksi olimme Tukholman risteilyllä ja sitä ennen Teneriffalla. Siis pelkkää perhekohdetta. Vuosi sitten olin kaverin kanssa aivan ihanalla reissulla Kroatiassa. Suomessa olemme viimeksi matkailleet viime kesänä, jolloin olimme Virroilla. Sama rasti tullee tänä kesänä :)

    5. Mä kulutan kengät loppuun todella nopeasti. Saan olla koko ajan ostamassa uusia. Mulla on tällä hetkellä 2 talvikengät, 2 avokkaat, 1 korkokengät, sandaalit, 2 kävelykengät, 2 crocsit ja jotkut tennarit. Musta ihan riittävä määrä. Ehkä kesäksi tulee vielä flipflopit. Saman verran on kenkiä joita en käytä.

    6. En todellakaan muista milloin olisin ostanut jotain kodin sisustukseen. Meillä noi pienet tornadot aiheuttaa sen, että koti ei pysy siistinä ja jokainen kippo on täynnä muoviukkoja. Mä en muista ostaneeni kuin yhdet verhot lasten syntymän jälkeen. Terassituolien pehmusteen ja auringonvarjo on ostoslistalla.

    7. Olen erittäin kaikkiruokainen musiikin suhteen. Tällä hetkellä kuuntelen miljoonien muiden kanssa Adelea. Kotimaisista kolahtaa edelleen Tehosekoitin, Rasmus ja Sunrise avenue. Pidän hirmuisesti sellosta ja usein YouTubessa kuuntelemin thePianoGuys uploadaamia aivan upeita sellobiisejä. Lisäksi mä rakastan bossanovaa ja Emma Salokannel on siinä ihan superhyvä.

    8. Tilaan yleensä sellaista jota en itse osaa tai viitsi valmistaa tai saa ruuasta yhtä hyvää kuin kotona. Suosikkeja on kalat ja maksa. Jos mies on mukana niin sitten tilaamme usein pihvit, koska muuten mulle iskee pihvikateus.

    9. Barbit ja lautapelit.

    10. Mullakin haaveita tulee ja menee. Tällä hetkellä haaveilen isosta ja upeasta talosta, jostain mystisestä ammatista jossa viihtyisin todella hyvin ja rakastaisin tehdä sitä, safarimatkasta, laihtumisesta, vapaa-ajasta, voikukattomasta nurmikosta, paremmasta kunnosta...

    11. Lihaa, maissia, tomatteeja ja herkkusieniä. Makkaran suhteen perheessä on eripuraa, koska mies ei syö mitään leipomotuotteita ja minusta paras makkara on Campign. Grillaillaan kesällä kotona jonkun verran. Anoppilassa vielä enemmän ja siellä usein myös vaaleita kaloja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei voi mitään, näitä listauksia on kyllä häkellyttävän mukava lukea :) Ja yllätys yllätys, mä olen niiiiiin samaa mieltä kanssasi tosta makkalasta!

      Poista
  4. Paljon onnea ja liudan onnenaiheita voit käydä nappaamassa minun blogistani! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Jaahas, uutta listattavaa, hyvä hyvä! Palaan tähän listailuun vähän myöhemmin ;)

      Poista
  5. Synttärionnee nuorisojaoston puumalle :D

    VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)