perjantai 4. toukokuuta 2012

Tik tak, kello käy

Viimeksi kätsyillessämme minulla oli tekolistalla keittiöön uusi kello. Vanha kello mittasi aikaani monta vuotta, taisin tehdä sen jo lukiolaisena kantakodissa asuessani, elikkäs "jokunen tunti sitten" :) Lopulta kello meni rikki. Sen olisi toki saanut pelastettua vaihtamalla koneiston, mutta minun teki mieli tehdä jotain muuta. Halusin kellosta neliön, missä olisi keltaista ja retroa, viisarit saisivat olla tummat vaalealla pohjalla, jotta ajan erottaisi hämärässäkin ilman rillejä. Ja tämmöinen tästä sitten tuli.

tämä kuva valoittui tummaksi

Taustalla pahvi, sitten kaunis DCWV Nana's Kitchen Stack-paperi ruskealla musteella tummennetuin reunoin. Kellotaulun tein isoista haaraniiteistä, jostain nuita olen haalinut erilaisilla kuvioilla, ja tähän pyrin valitsemaan enimmäkseen kukkia. Kellokoneisto löytyi askarteluvarastoista, pussissa oli vieläpä markka hintakin. Viisarit leikkasin sopivan mittaisiksi ja sävytin vaaleat, metalliset viisarit ruskealla kimalleliimalla. Sekuntiviisarin leikkasin viisaristosta pois, koska se oli jotenkin levoton... Ei tarvitse ajan sentään juosta :)

 ja tämä kuva valottui sitten vaaleaksi. Todellisuus on tuossa välissä.

Kellon kaveriksi rullailin lisää perhosia Bigshotilla. Osa niistä toki peittää keittiön seinän rumia jälkiä ;) Aika ja perhoset lentää keittiön oviaukon päällä. Hassu juttu, mutta mielestäni kodissa kuuluu olla kello keittiön oviaukon päällä - huomaan aina kylässäkin ollessani vilkuilevan kelloa tuosta kohtaa :)

9 kommenttia:

 1. Meilläkin on kello keittiön oviaukon päällä :D

  Hieno tuli kellosta, eipä oo tullu mieleen, että sen vois noinkin tehdä!

  Kivaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Empiirisen tutkimuksen perusteella, aika monella on kyllä keittiössä kello oviaukon päällä. Siis jos keittiössä on erillinen kello tai saatika sitten oviaukko :D

   Oikein kivaa viikonloppua sinnekin!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :) Jos olisin suunnitellut, niin olisin tehnyt sen tyystin toisin. Mutta suunnitellaan sitten taas joku toinen kerta ;)

   Poista
 3. Kello on kyllä niin hieno! En olisi itse ikinä keksinyt tehdä tollasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos darling :) Silmä siihen tottui yllättävän äkkiä, ja ruskeat kimalleliimaviisarit on kyllä kiva lisä kokonaisuuteen.

   Poista
 4. Aika hauska tämä epävirallinen empiirinen tutkimus.
  Nimimerkki: "kello-keittiön-oven-päällä"

  VastaaPoista
 5. Laitoin sulle 11 kysymyksen haasteen.

  VastaaPoista
 6. Hah haa, mullakin on tunnustus sulle, murunen. Saat tunnustusvyöryn suorastaan!

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)