sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Poikapennun Hipponen


Ensimmäinen tekemäni Hipponen sai vihdoin itselleen serkun. Toiveissa oli "smurffin sininen Hippo, missä on kaikkia poikavärejä ja tiätty punaista sekä oranssia". Tässä siis Raverlystä Heidi Bearsin ihan mahtavalla Happypotamus-virkkausohjeella tehty sininen Hipponen. Hipon naaman kukat tein symmetrisissä väreissä, molemmin puolin päätä, mutta muuten hipon kaikki "kukat" on keskenään eri värisiä.
 
Valitettavasti olen niin hidas virkkaaja, että näitä valmistuu harvakseltaan, mutta vielä on tulossa ainakin kolme hipposta, kaikille kummimuruille ja virallisesti täditeltäville omansa.
 
 
Ja tässä ne on siis molemmat valmiit Hipposet, serkukset :) Poika 12veelle ja tytölle nimiäslahjaksi tekemäni hipposet, hekin siis serkuksia, ja tädin kummimurusia :)

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, munkin mielestä nää hipot on kyllä ihaneja! Ja raverlystä löytyy Heidin tekemänä monia muitakin ihania eläinhahmoja :) Niistä ois kiva tehä vaikkasta mitä!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Jos olisin yhtään ripeämpi virkkaaja, niin tekisin näitä monta! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos :) Mun mielestä tää on kyllä tosi hellyyttävä ohje <3

   Poista
 4. Voi iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik!!
  Tuo hippojen kaverikuva, niiin ylihellyyttävä, että ei ole todellistakaan. Melkein liikutuin kuin siskoni ikään. Nehän ihan selvästi hymyilevät ja ovat niin omistajiensa oloisia, jotta. Ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun siskos on kyllä just sellanen pillittäjä, se melkein liikuttuu jo nytkin :) Mutta totta, tossa vikassa kuvassa Hipposet näyttävät ihan omistajiltaan, vähän niin kuin, että tässä me poseerataan sille sun kameralle, ota _nyt_ se kuva! <3

   Poista
 5. Oi että. Noin söpöt hipot saa väkisinkin hymyn huulille. Ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, bellis :) Ja totta, nämä kyllä tosissaan hymyillyttää!

   Poista
 6. Ihania hipoksia <3
  Oot sää taitava. Hyvää onnellista marraskuuta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina <3 Nää on kyllä semmotteita hykerryttävän hymyillyttäviä hipposia :) Ja kiitos, samaista marraskuuta Sinullekin! :)

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)