sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Korutaulu tytölle


Hyvä ystäväni tuli tyttärensä kanssa kylään, ja suunnitelmissamme oli tehdä tytölle iso korutaulu korviksille, aiemmin tekemiäni korutauluja yhdistellen. Tauluun käytettiin olemassa olevia kehyksiä, solumattoa/retkeilypatjaa ja kangaskaupasta hakemaamme kangaspätkää, sekä paljon liimaa. Kankaan valinnassa on oleellista, että se ei ole liian tiivistä - näin korut on helpompi painaa siitä läpi.


Lisäksi teimme tytön kanssa taulun koristeeksi kolmiulotteisin kukkia. Työergonomian huomioden (göröhöm) leikkelimme Bigshotilla erikokoisia kukkia, minkä reunat väritettiin huulipunan sävyisellä musteella, ja kukat pyöristettiin muotoonsa muotoilutyökalulla. Tyttö innokkaana leikkasi kukat, ja pyöritteli ne muotoonsa, minä hoidin reunojen värjäyksen, kukkien kokoamisen ja koristelun.

 Kukkien lisäksi tauluun tuli muutama samalla tavalla tehty lehti, ja liimasin vielä "timangeja" koristeeksi.

 Muuten taulua koristaa kaikki ihanat korvakorut, mitä neiti 10veellä on paljon - ne on se tämän hetken juttu :)

Neiti ja neidin oma taulu, porukalla tehty ja koristeltu :)

5 kommenttia:

 1. Kiva projekti. Lopputulos on kaunis ja käytännöllinenkin vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tästä tuli kyllä kiva, ja saatiin vieläpä porukalla tehtyä - meille kenellekään kun ei ole oikein tuota pitkää pinnaa suotu, niin saatiin siltikin valmiiksi ;)

   Poista
 2. oo, hauska idea! tommosen vois väkertää itellekin, noin komiat kehykset kun vaan löytäis jostain ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, voin tässä nyt paljastaa, että kyseiset kehykset ovat tytön vanhempien häälahjanaan saamasta öljyvärimaalauksesta, minkä kaalinpäät ja muut vihannekset eivät enää sopineet kummankaan vanhemman kodin sisustukseen. Niinpä taulu irrotettiin noista prameista kehyksistä, ja ne saatiin vielä hyötykäyttöön. Olisimme käyttäneet pienempiä kehyksiä, mutta kun nämä sattui olemaan niin hyvin tarjolla, niin siksi taulusta tuli niin suuri.

   Itse olisin laittanut vielä taulun päälle isosilmäistä kanaverkkoa, koukkukorviksien ja renkaiden ripustamisen helpottamiseksi, mutta muulla tiimillä ei riittänyt enää maltti sen hankintaan. Hyvä ja käyttökelpoinen tästä tuli näinkin! :)

   Poista
 3. Yes! Because I also like this!
  For technical personnel to solve!

  ______________________
  Here is my FIFA 15 Coins UK will sent to you on http://www.fifa15buy.co.uk/

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)