lauantai 25. lokakuuta 2014

Hetkessä - bitelemätön brunssi bistrossa

Ihanan ystävällisen viikonlopun päätti aivan ihana brunssi kirkkonummelaisessa Bistro O matissa. Minähän olen lähes maalta, ja alle 22 000 asukkaan kotikaupungissani ei ole mahdollista lähteä viikonloppuna(kaan) brunssille johonkin kivaan paikkaan. Tai oikeastaan ei edes mihinkään vähemmän kivaan paikkaan. Niinpä esitin rva Kepposelle toiveen piäkaupunkiviikonlopustamme, että olisiko mitään mahdollisuutta käydä jossain kivassa paikassa brunssilla? Kepposka, tuo kaikkien tapahtumajärjestäjien ja matkatoimistojen suuri kilpailija ;) tarttui heti toimeen, ja valitsi useamman kivan brunssipaikan valittavakseni. Ja niin päädyimme viikonlopun muuhun logistiikkaan parhaiten sopivaan Bistro O matiin.

Minähän olen nyt siis lähestulkoon noviisi tämän brunssiarvioinnin suhteen, MUTTA ruuasta olen pitkällisellä nautiskeluharjoittelulla päässyt melkoiseksi asiantuntijaksi :) Ja varmuudella voin sanoa, että tämä brunssi oli herkullinen, onnistunut ja i-ha-na!


Alkupaloina oli niin paljon salaatteja, kaloja, munakasrullaa, paistosta, piirakkaa, lihapullia ja ihania leipiä, että ei yhdelle lautaselle sopinut, vaan joutui hakemaan pariin otteeseen, niin ja vielä santsaan :) Mutta nuo kalat oli kyllä mun suosikkeja, ja jos leipään ei voi rakastua, niin sitten kyllä ihastuin tuohon mahtavaan saaristolaisleipään. Ja tuohon punajuuri-pinjansiemen-aurajuusto-salaattiin sitten kyllä jo rakastuin. Vihreän salaatin kanssa se oli kyllä ihan parasta, ja sitä jouduin hakemaan useamman kerran.


Pääruuaksi valitsin paahdettua kalaa sekä fenkolia ja porkkanapyrettä. Todella hyvä annos, sopivan kokoinen ja ihana makuyhdistelmä sai lähes hymisemään. Oih.


Jälkiruuaksi oli vielä lakritsilla maustettua tummaa suklaamoussea, marenkikakkua sekä omenapiirakkaa vaniljakastikkeella, mikä oli ehdoton suosikkini. Jos vähän nurista saa, niin jälkiruuat ei kyllä nousseet muun brunssin upealle tasolle, vaikka ihan herkullisia olivatkin. Tämä vain kertoo siitä, että kaikki muu oli kyllä järisyttävän hyvää :)

Aamiaisella oli muitakin ihanuuksia, ja kerrankin älysin kuvata jotain muutakin, kuin pelkkiä ruoka-herkkuja ;)

IhaNainen Kepposka
 
 Nautiskeleva Anna
 
 ja herkutteleva Leonida, josta emme näe blogimaailmassa valloittavaa hymyä :)
 
Kiitos teille kaikille ihanasta brunssista, täyteläisen (turvottavan) viikonlopun päätteeksi!
*sytämiä sytämiä*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)