tiistai 17. kesäkuuta 2014

Tervetuloa kesään!

Josko pitkästä aikaa kutsuisin teidät kylään meille, noin niin kun kesän kunniaksi :) Tervetuloa!

Jaahas, laitetaas kahvit tulille keltaisessa keittiössä, Kuusaman kukkiessa. Matto kaipaisi juuriharjaa ja mäntysuopaa, ikkunat viledaa ja fairya - selkeästi molemmat kesähommia, ja vielä tulossa :)


Keittiö sai lisää keltaista jo aiemmin keväällä, ja edelleenkin nuo hymyilyttää mua.


Ai mutta hei, käsipesulle. Punainen vessa on vielä punaisempi, kuin ennen. Punaiset Koziolit saivat keväällä uuden kaverin, peilin vieressä olevan linnunpönttö-vanulapputelineen.



Ja sitten olkkariin, missä Riku-Krokomatiili pitää vahtia omalla paikallaan.


Oli muutes aikanaan ajatus, että olisin lisännyt noita tapettiympyröitä tuohon sohvan päällä olevaan kollaasiin sitä mukaa, kun vaihdan tapettitauluihin tapetit. No enpä oo lisännyt. Nyt seinällä on kymmenennet tapetit, ja niistä vain ensimmäiset on päässyt tuohon kollaasiin. Vähän alkoi kyllä houkuttamaan, tätä joutuu harkitsemaan....

Toisessa nurkassa perhosia vahtaa Tsilpitsonna, mikä taitaa kärsiä kuumuudesta tai muuten vaan lussahduksesta, tuskinpa sen 7kg painoisella "kilvellä" on mitään osuutta asiaan.


Olkkarin ikkunaa kransseineen onkin näemmä kosolti haastava kuvata näin valosalla, mutta siinä se on. Ja pimeälläkin on.

Mummun peili on paikallaan, ja sen edessä veikkaloisilta saatu synttäröitymiskimppu - vielä 10.päivänä kauniina ja kesäisenä.


Afrikkataulut, kirahviperhe ja Kivi-tuikut löysivät tiensä takaisin paikoilleen, ja puuhunkin kasvoi taas lehdet. Lisäksi puuhun lennähti lintuja :)



Ja olkkariin lensi muitakin lintuja niiden kymmenensien tapettien muodossa.


Aluksi en välittänyt näistä tapeteista, nyt pidän niistä koko ajan enemmän :)

Olkkarista siirrytäänkin länsisiipeen, eli makkariin, missä aiempi pinkin pinkki on muuttunut osittain levolliseen harmaaseen. Tosin tyynyissä on edelleenkin pinkkiä ja luumua, sekä uutena turkoosia.



 Ja vielä harvinainen kuvakulma makkarista - seinällinen kaappeja, missä on kaapilliset vaatteita.

Koukkastaanpas sitten vielä verhon taakse parvekkeelle, vihreään keitaaseeni.

Istahda toki paistattelemaan päivää, ja ihastelemaan vihreää köynnösverhoa ja muita kukkia.



Ja on parvekkeella muitakin vihreitä verhoja. Ja tauluja sekä peilejä.




Tervetuloa siis meille. Istahda nauttimaan ilta-auringosta ja ehkäpä jäätelöstä sekä mansikoista. Kesä on ihimisen parasta aikaa, toppatakissa taikka ilman *syrän*

8 kommenttia:

  1. Saisiko ne kahvit tuonne parvekkeelle, kun keittiössä jäivät juomatta?

    On kyllä nätti koti ja tuo parveke on taas aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä saa, viimeisen palan kakkua taisin huomaamattani hotkaista, mutta jos tekisi kahvin kaveriksi pappilanhätävaraa, ja laittaisi paljon kermavaahtoa ;) Kiitos, musta on kiva, kun kotona on kesä. Ja oikeasti aloin kyllä miettiä noita tapettiympyröitä ;)

      Poista
  2. Olipas kiva piipahtaa kylässä, kiitos kutsusta :) Jokaista kuvaanhan voisi kommentoida ja ihastella, erityisesti tuo puu on aiva IHANA! Mukavaa tiistaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi, kiva kun piipahdit :) Kiva oli pitkästä aikaa laittaa kuvia tänne kodistani. Tuo puu on kyllä jännä juttu, vaikka se on "seissyt" tuossa paikallaan jo kuutisen vuotta, niin edelleenkin se minua itseänikin hymyilyttää - joskus saatan olla nopeastikin kyllästyvää sorttia, mutta tuosta puusta, ja varsinkin tuosta Tähtityttö-maalauksesta pidän edelleenkin :)

      Oikein mukavaa tiistaita ja jatkuvaa viikkoa Sinullekin! :)

      Poista
  3. Mukavalle näyttää, paaaaljon kivoja juttuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna-Mari! :) Vähän jäänyt tänä keväänä noita kotikuvia päivittelemättä tänne, nuo tapetit esim on jo ollut pidempään, mutta kuvailu on ollut jotensakkin nirkosta. Katsotaan josko kesällä intoutuisi paremmin ;)

      Poista
  4. Olipa kiva päästä oikein kunnon kotikierrokselle teille! :) Mun mielestä noi lintuhäkkitapetit on ihanat! Ja kaikkee nättiä teillä muutenkin, tykkään. :)
    Oikein ihania kesäpäiviä sinne! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiva Taina kun kävit "kylässä", tule toki toistekin :) Itsekin tykkään noista lintuhäkkitapeteista hetki hetkeltä enemmän, ne taisi maksaa ihan jopa 15e/rll ;) Ja sain tehtyä tapeteista jotain muutakin, pitääpä tännekin vilauttaa, jahka saan toisen projektin valmiiksi...

      Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)