sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Ottikossa kolisee...


Oheisen kirkkaan syysmaiseman tarjosi viime viikolla Tampereen suuren valkoisen talon neurologian osasto 10b. Ei kuulemma syytä huoleen, kerta aivoni olivat kovin fiksut ja kuvaukselliset viipalekuvissa ja kerta selkäydinnestekin oli pelkkää priimaa punktion perusteella, niin diagnoosi on vain 13.pv kestävä migreeni. Alan olla valmis syömään vaikka pieniä kiviä. Eikö vois jo helpottaa??? Sairausloma kestää vielä kolme viikkoa, työsuhde taitaa tulla sitä ennen päätökseen ja koko maailma on edessä. Olen päättänyt olla murehtimatta tai surematta, elämällä on mulle suurempia juttuja annettavana. Pakko olla.



8 kommenttia:

  1. Moikka ja ikävä kuulla migreenistä,kerran ollut pahempi päänsärky ja meinas kyllä nuppi seota, voimia! Tuon pikku-kakkosen takia on ollut pieni radiohiljaisuus nettisurfailussa, mutta nyt tsekkasin näitä ''vakkariblogeja''. Tuli mieleen, että tiedätkö, mistä saa ostettua skräppialbumeihin lisämuovitaskuja??
    Paranemisia ja muista, kun yksi ovi sulkeutuu, toinen aukeaa. TOtesein tuon juurikin todeksi taas viime viikolla uuden työn edessä, jota saan tehdä kotona kera pikkuisen ja silti mami saa toivomaansa virikettä sopivalla tuntimäärällä.

    T:Sofia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Sofia pitkästä aikaa :) Heti vastatakseni noihin skräppitaskuihin, itse olen katsellut niitä akateemisessa kirjakaupassa (Stockmanin nurkalla TRElla) ja sitten niitä kyllä pitäisi löytyä IP.n Sinellistäkin, jos pikku-kakkonen päästää äiskän shoppailemaan :)

      Kiitos toivotuksista, itse luotan vahvasti siihen että elämässä on kaikella tarkoituksensa. Ja juurikin niin kuin sanoit - joidenkin ovien on sulkeuduttava, että uusia voi avata. Ihanaa että sinulle on auennut mieluisa ovi uuteen maailmaan sieltä kotoa käsin. Kaikkea hyvää syksyysi Sohvi, voikaa onnellisesti :)

      Poista
  2. Jopas on ollut migreeni. Kurjaa!

    En ole ikinä kuullutkaan, että se voisi kestää noin kauan. Toivottavasti voit paremmin! Ja toivottavasti tuo ei ole sellainen vaiva, joka uusii helposti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tota uusimista minäkin pelkään, varsinkin kun se kestää siis edelleenkin. Eniten hirvittää urani epäsäännöllistä kolmivuorotyötä tekevänä maailmanpelastajana - tällä pääkapasiteetilla minusta ei taida enää olla niihin työtunteihin... No mutta, katotaan nyt. Tänään on jo paaaaljon parempi päivä, särky ei ole niin sietämätöntä, joten josko se tästä pikkuhiljaa alkaisi taittua.

      Poista
  3. Voi sua, on kyllä todella pitkäkestoinen migreeni! Eihän siinä voi tehdä yhtään mitään, kun päätä särkee noin kovasti.

    Toivon, että helpottaa PIAN! Onneksi olit hyvissä käsissä...

    Nyt vaan pudotat kaiken stressin pois, ja Sofia on siis ihan oikeassa niistä ovista...

    Minäkin tässä odottelen avautuvia ovia, kunhan vain saan jossain vaiheessa valittua, että mitä kahvoja alan painella.

    Tsemppiä ystävä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos rakas Leonida, tämä ja eilinen päivä ovat olleet pääasiassa jo paljon parempia. Ihanaa kun pystyy taas hengittämään.

      Ja kyllä, niin siinä kävi että ovi sulkeutui, ja minä olen kohta ensimmäistä kertaa elämässäni työtön työnhakija. Voi miten jännittävää! Alkujärkytyksen jälkeen on kyllä helpottunut ja hyvä olo - nyt on se "löysässä hirressä roikkuminen" ohitse, ja saa suunnata elämässään eteenpäin. Helpottavaa, vaikkakin melkosen jänskää.

      Poista
  4. Askartelun salojen kautta tänne, vahingossa osui silmiin tuo migreeni. Mullakin on, joo ja se voi joskus kroonistua, ei lääkepäänsärkyä vaan puhdas migreeni. Onneksi nyt on saatu rytmitettyä lääkkeet niin että on pari päivää välissä ettei säre. Eikä kipu ole enää täysillä. Mulla oli monta kuukautta ja kaikkea kokeiltiin, silmälihakset väsähtävät vielä toisinaan, mutta silmät toimivat ja pystyn puuhastelemaan kaikenlaista. Työelämään ei vielä mutta toivon kovasti että sekin päivä koittaisi.
    Olipas mukava löytää blogisi, kaikenlaista ihanaa. Kuka noi mukavat runot ja lorut on tehnyt? Tosi söpöjä.
    Yst. terv. Saila S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saila viestistäsi! :)
      Oi kauhea, monta kuukautta migreeniä - minulle tuo ensimmäisen kohtauksen 13pv oli jo riittämiin, ja sitä seurannut 5pv vielä hirveämpi, kun tuntui että päästä oikea puoli painuu kasaan kuin tyhjä juomatölkki... Sen jälkeen olin terveillä vesillä liki pari kuukautta, kunnes viime viikolla pitkään kestänyt ressi opiskelun mahdollisuudesta vihdoin purkautui maanantaina hyväksyvään päätökseen, ja kun tiistaina ajoin koululle tenttiin, niin olihan se varma että silloin se iski; 90km.n päässä kotoa, juuri ennen tärkeää tenttiä, ja pitkän ajomatkan päästä. Onneksi se meni ohitse oksentamalla ja ihan tavallisilla kipulääkkeillä.

      Mutta on se oikea, puhdas migreeni jotain ihan helvettiä. Sääliksi käy jos olet joutunut siitä noin pitkään yhtäkestoisesti kestämään :/ Onneksi sentään taitaa vähän helpompaa olla nykyään?

      Jaa nuo joulukalenterin runot ja lorut? Noh tonttupa tietenkin, tihihiiii ;))

      Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)