torstai 13. syyskuuta 2012

Kukkuu, mitä kuuluu??!!??


Hupsista hei, kesä tais mennä jo :) Blogikin on ollut liki 2kk tauolla, mutta nyt on niin paljon kaikkia ihania ideoita mielessä, että josko niitä alkaisi toteuttaa ja ne näkyisivät sitten täällä blogi-maailmassakin... Ainakin olisi tarvetta korvakorutaululle, ja tapetitkin voisi jo kohta vaihtaa, josko sitä tapettia raaskisi sitten käyttää johonkin muuhunkin... No mutta nähtäväksi jää!

Minä tässä toipuilen viikon mittaisesta Kyproksen reissusta. Toipumista ei aiheuta niinkään reissu, vaan hermeettinen korvakäytävän tulehdus. ja siksi ei siis kuulu oikein mitään, onneksi sentään toinen korva toimii. Että sitten pitääkin näin 30vuoden tauon jälkeen haalia itselleen tämmötteitä lasten tauteja! Viikon verran on jo huimannut, nyt myös päänsärky on lyöttäytynyt seuraani, joten toipilaana tässä ollaan ja eloa ihmetellään asennoituen vyöryvään syksyyn. Eikös siinä ole jo melkoisesti puuhasteltava yhelle toipiloivalle tsikunalle - jooo.

11 kommenttia:

 1. Paranemista! Toivottavasti oli kuitenkin hyvä reissu.

  Sain elämäni ensimmäisen korvakäytävän tulehduksen ennen joulua. Sitä onkin sitten parin kuukauden tauolla hoidettu siitä saakka :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis eikä, eihän tästä nyt mitään korva kierrettä voi tulla, eihän?? *laittaa sormet kyynärpäitä myöten ristiin* Ja kyllä kiitos, muuten oli oikein onnistunut, lomaannuttava ja voimaannuttava reissu :)

   Poista
  2. Mulle tuli kierre :(
   Nyt toistaiseksi homma pysyy hanskassa kortisoonitipalla, Otiborinilla ja kerran kuussa tehtävällä korvahuuhtelulla. Riittää ihan se, että kerran unohdan suojata korvan vedeltä. Pikkuvaivahan tämä mulla sinänsä on, mutta välillä kyrsii kuiteskin. Työterveydellä on kuulemma pari muutakin sitkeää samanlaista tapausta työnalla.

   Poista
 2. Voihan korva sentään!!! Onneksi ei ole itsellä tuota vaivaa ollut toviin ( parikymppiseksi asti niitä sit olikin enemmän kuin paljon). Kurjaa kärvistelyä :/

  Mutta Kypros on ihana ja varmaan loistavia muistoja matkalta :)

  Kivaa ja tekemisen täyteistä syksyä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kypros oli kyllä karun kaunis, ja välimeri häkellyttävän sininen. Yllättävän kallis paikka se kuitenkin oli, tosin me melkeinpä pyörittiin vaan turisti huudeilla, mutta kuitenkin. Hyvä reissu joka tapauksessa :)

   Oikein kivaa ja innostavaa syksyä myös sinne läntiseen territoryaan!

   Poista
 3. Kiva kuulla sinusta taas pitkästä aikaa! Tervetuloa takaisin! <3

  Kuulostaa ihanalta reissulta, mutta tuo korvatulehdus on aika kumma. Toivottavasti paranee pian ilman mitään kierrettä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leonida, mukava olla taas täällä :) Ja tosiaan, tuo korva on vähän kummallisempi juttu, vieläkin vaivaa vaikka jo viikon verran olen sitä hoivaillut. Ei ole minusta korvavaivaiseksi, ihan olen liian malttamatonta sorttia tämmöiseen sairastamiseen.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinne ihanaiseen Willa Tammistoon :)

   Poista
 5. Hyvää kuuluu!
  Kiva, kun oot taas täällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällähän minä, pikkuhiljaa tästä sitten taas.

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)