sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Liilattua harmautta


Syksyn myötä laittelin parveketta jo kohti talvea. Tykkään kovasti liilan ja harmaan yhdistelmästä, ja niinpä nämä värit hiipivät makkarista myös parvekkeelle. Abba.n sillipurkeissa on kiva kulmikas muoto, niihin vähän harmaita katekiviä ja isompiin lyhtykynttilät palamaan. Avot. Liila-tabletti lähti kesällä matkaan IKEAsta muutaman muun värisen lisäksi.
Kesäkukista keijumekko ja muratit olivat vielä ihan iskussa, joten ne saivat vielä jäädä, liilan pallokrysanteemin ostin jo loppukesästä, ja se vaihtoi paikkaa ampelista pöydän nurkkaan, mihinkä se sopi hyvin. Amppelikorit keräsin jo pois, ja laitoin niiden tilalle valkoiset lyhdyt roikkumaan. Noihin pienempiin lyhtyihin on jotenkin hankala pujotella tuikkuja tai lyhtykynttilöitä, ja niinpä suosiolla viritin niihin valosarjan. Ihan vielä en taida kuitenkaan pitää valoja päällä tauotta, mutta pian kyllä iskee taas semmonen syksyn ankeus että kaamosvalot saa palaa parvekkeellani maaliskuulle asti. Suppeat ihimiset luulkoot niitä jouluvaloiksi, minä tiedän niiden olevan kaamosvalot ;)


Niin juu, myös vitsikkäät ihan aidot muovikukat pääsivät parvekkeelle virkatuissa purnukoissa sekä kahvikupissa, parveke-pöllön ja suloisen tuikku-mökin lisäksi. Syksy saa tulla 

8 kommenttia:

 1. Onpas suloinen parveke! Olisipas joskus ihana istua laitetulla parvekkeella iltaa.

  Meillä lapset ovat sisustaneet terassin Gormitisaarilla ja muulla muovikrääsällä. Yläkerran parvekkeella säilytämme perinteisesti talviaikaan fillareita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä täällä maalla on niin rauhaisaa, notta polkupyörä säilyy nätisti alakerran pyöräsuojassa, mutta muuten ois kyllä muutes hirmuhyvä paikka talvisäilyttää pyöriä parvekkeella!

   Sillä onhan se niin että talvella tuolla on kyllä melkosen koleeta, josko jo nyt syksylläkin, joten aikasta vähän siellä tulee tehtyä muuta kuin tuuletettua petivaatteita ja takkeja... Mutta onpahan parveke sisustettuna nyt sitten sitäkin varten.

   Poista
 2. Aivan ihanan näköinen parveke! Siellä kelpaa istuskella iltaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja vaikka tosin Kepposkalle tuossa juurikin sanoin, että aika harvoin parvekkeella tulee vietettyä aikaa sitten kauniiden kesäpäivien mentyä, niin on se kyllä mukava olla olemassa, ja on sitä kyllä oikein mukava sisustella :))

   Poista
 3. Hei tuo harmaa peltinen kynttilämökkihän sopii tuonne tosi hyvin!

  VastaaPoista
 4. Oliko toi tuikkumökki ihan alkujaan harmaa...vai näänkö väärin (sekin mahdollista, silmät leikattiin viikko sitten ja kovin on sumeeta vielä :P)...kiikutin meinaan tänöön Tiimarista tänään kotiin samanmoisen mutta se on kyllä valkokultanen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä tuo on ihan oikeasti tuommoinen harmaa. Pikku mökki löytyi alkukesästä Kangasalan Pajutilalta, missä noita oli myös luonnonvalkoisena; äiti osti mulle tuon harmaan ja mä ostin äidille sen valkoisen :) Mutta se oli kylläkin valkoinen, eikä valkokultainen...

   Poista
 5. ^sumeen näön lisäks päässä sumeeta kun kirjotan ihan mitä sattuu enkä älyä kirjottamaani....tarkistin meinaan...

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)