keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Viimetipan rannekoru


Itselleni aijemmin tekemät kaulakorut tarvitsivat kaverikseen rannekorun. Ja kun tykkään vähän leveämmistä rannekoruista, niin käytin tuommoisia koruosia, mistä sain rannekorusta kolmiosaisen. Liilaan sävymaailmaan sopien minulla on myös pari helmi rannekorua, millä saa lisättyä tämän korun leveyttä, niin halutessaan. Ne "korut" on tyystin muovista rihkamaa, mutta sopivat väreiltään oikein hyvin tähän koruun.

Koruun käytin mustia säröhelmiä, viimeiset liilat säröhelmet ja Sinooperin mustia lasihelmiä, tähti-välihelmiä, sekä lasisia välihelmiä, mitkä on sisältä värjätty mustalla tai fuksialla. Lisäksi korussa oli jokunen kirkas swarovskin kristalli, mitkä kimaltelee ihanasti ranteessa.

Tein tämän korun jo kesän alussa, itseasiassa lakkiaisia edeltävänä iltana, ja kiireestä huolimatta tästä tuli oikein kiva. Olen käyttänyt korua jo kaksissa juhlissa, ja pidän siitä kovasti.

En tiiä, jos sitä joskus tekisikin jotain ennen viimetinkaa ja pakkorakoa, niin kuinkahan kivoja ja suunniteltuja niistä tekosista tulisikaan ;D

2 kommenttia:

 1. Kyllä mun mielestä spontaanilla kertarykäisyllä aikataulupaineen alla syntyy aina parhaimmat jutut :)

  Kaunis rannekoru ja minusta on tosi kiva, kun se on kolminkertainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maailmassa olisi jäänyt monta juttua tekemättä, jollei olisi aikataulupaineita ja ihan viimeistä pakkoa. Mulla rupee oleen ton imuroinnin kanssa juuri nyt samat hetket, joten kaippa se on ihan pakko... Ei taida tosin mitään kovinkaan hienoa ja mainittavaa siitä syntyä :D

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)