torstai 14. kesäkuuta 2012

Rojektin loppuraportti - kesä!

Kesä, eikä mitään tekemistä, kaupunki nöyränä sylissä.... Sain parvekkeen vihdoin kesäkuntoon :)

 Kalusteet saivat tosiaan harmaata pintaan.

 Viime vuonna hankkimieni amppeleiden kaveriksi ostin tänä vuonna pajuset kukkalaatikot. Pikku juttu, mutta hivelee silmää. Kukkalaatikoissa vaaleanpunaista harsokukkaa, murattia, lumihiutaletta ja keijunmekkoa kiipeämässä pitkin lankoja. Amppelissa lumihiutaletta ja korissa tähtisilmää/sääkukkaa sekä murattia.

 Tuunailin "linnunpelättimet" IKEAn peileistä, mitkä maalasin ruskealla maalilla ja lisäksi laitoin kolmiulotteisia perhostarroja :) Peilit kiinnitin tiiliseinään karhutarralla, mikä oli kyllä hivenen haastavaa seinän epätasaisuuden vuoksi...

Herra tomaatti ja sen kaveri pöllö! Toisella parvekkeen päätyseinällä on isossa amppelissa sitten neiti mansikka ja jakkaran päällä korissa myös tähtisilmä, valkoisena, sekä murattia.

Kovin on söpöä :)

6 kommenttia:

 1. No voi moro kun nättiä! Taidan muuttaa sun parvekkeelle. Toivottavasti on paljon paljon parvekekelejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti! :) Tein tänään vielä noi peilijutskat, ja koko illan olen hykerrellyt tuolla pihalla kera ilta-auringon. Toivottavasti linnut jättää mun perhoset rauhaan... Tämä on testi ;)

   Poista
 2. Ihanan näköinen tuli sinun parvekkeestasi.

  Mun pitäisi nyt inspiroitua sinusta ja siivota meidän terassi. Siinäkin olisi sitten kiva istua kesällä iltaa. Toisaalta on se nytkin kiva, kun voi potkaista pojat sinne leikkimään Gormiti saarellaan ja istua rauhassa sohvalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kesti hetken tajuta, että Gormiti saari on lelu. Meikä kun ajatteli että se teidän terassi on jokin pahamaineinen ja karmiva Gormit saari... Nää, tuskin sun sitä tarttee siivota, sinne vaan kera valkkarilasin nauttimaan illasta :)

   Poista
 3. Kylläpä on kaunis ja kutsuva parveke! Siellä kelpaa ottaa lasillinen viiniä jos toinenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, voitko kuvitella; en ole vieläkään siemaillut valkkaria parvekkeestani nauttien. Pari kahvikupillista sentään. Täytyy käydä pikasesti Alkossa, tosin kyllähän sitä voisi avata Fresitankin ;)

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)