torstai 28. kesäkuuta 2012

Rannekoru neidille

Sarjassamme, pimeän kesän pimeitä kuvia

Ja vielä toinenkin rannekoru. Tein kevään ylioppilastytölle kakkujen lisäksi pienen pikaisen lahjan, kun halusin jotain antaakin.

Itse olen tosiaan tykästynyt tämmöisiin leveämpiin rannekoruihin, ja niinpä näihin löytyi korunosia varastosta. Neidin koruun pujottelin musta/kirkkaita säröhelmiä, vaaleanpunaisia lasihelmiä, muutaman pitkulaisen mustan lasihelmen ja swarovskin kristalleja, niin harmaita kuin aurora borealiksiakin. Lisäksi oli vielä vaaleanpunaisia simenhelmiä ja antiikkivärjätyt korunosat.

Minusta tästä tuli ihan söpönen, tyttömäinen mutta kuitenkin rock :) Olisin saattanut tehdä vaaleanpunaisemmankin, mutta muuta vaaleanpunaista ei varastoista löytynyt kun juhlian edeltävänä iltana tätä pujottelin, joten siksi hivenen dramaattinen väritys, mikä kylläkin sopinee nuorelle naiselle, eikä kuitenkaan ole enää pikkutytönkoru...


Tässä lahja kokonaisuudessaan; uuteen omaan kotiin musta Teeman tarjoilukulho, pinkki pellavainen liinaa, rannekoru ja pikasesti tekastu väreihin sopiva kortti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)