maanantai 15. marraskuuta 2010

Tieto lisää tuskaa - tutki ja kirjoita!!

 Kuohkeeta ja kohonnutta, vaiko likilaskusta ja kovaa?

Pitäisi tässä tekemäni opinnäytetyötä, istun sohvalla ja toivon että kaikki tieto tuosta viereisestä kirjapinosta siirtyisi harmaisiin aivosoluihini ihan vaan tahdonvoimalla. Yritän tosiaan asennoitua tähän hommaan, joten hienosti olen taas jälleen kerran pystynyt välttelemään kirjoittamista, ja tehnyt kaikkea _todella_ tärkeetä. Olen kieltänyt itseltäni kaiken askartelun ja käsityöt ennen kuin teksti on valmis, mutta olen jo kerinnyt kokkailemaan pitkän brunssin, tiskaamaan, järjestämään talvikengät kaapin etualalle ja kesäkengät taka-alalle, järjestelemään koneella valokuvakansiot ja lukemaan monenmonta kivaa vanhaa ja uutta blogituttavuutta.

Kattokaas ny miten hienon kassin Ebbun ja Peppiinan iskä sai eilen lahjakseen, ja siitä sitten intouduin lukemaan Huippuhomma-blogista koko Töhrytutoriaalin, eli miten tommotteita hienoja painatuksia tehdäänkään. No joo, luin mä sieltä paljon muutakin, ja haluaisin nyt sitten tehdä hienoja rotinoita, makeita joululahjoja ja kaikkea. Tinskitiina on tehnyt tosi hienon tuolin lastenhuoneeseen, siitä vois kanssa saada lahjaireaa, ja hahtuvan heijastuksissa on tehty taikataikinasta jotain hirmutyylikästä. Olen hämmentynyt. Ihastelin myöskin Blomman kakkuja, kopioitua taikka ei, tuo kastekakku on todella ihana. Olen lueskellut myöskin muiden Kätsyjen ihanasta lauantaiglögeilystä, kattokee nyt mitä kaikkia nuo emännät saivat aikaan muutamassa tunnissa! Ihailtavaa.

Kiitos kaikista kivoista kommenteista edellisten poustauksien yhteydessä. En mä todellakaan ole niin positiivinen ja reipas, kuhan vaan esitän ja uskottelen ittellenikin :D)) Kyllä täälläkin tätä maanantaita tahkotaan ihan vaan kahvin voimalla, kiukutellaan kun mitään järkevää ei synny, ja käytetään aikaa sen kaiken järkevän välttelyyn. Oi saanhan vedota naiseuteeni ja hankalaan luonteeseen? Tai siis saan, naisethan eivät koskaan ole laiskoja, naisilla on vaan ne hormoonit! :D

Eli oikean puoleiset muffinsit eivät ole epäonnistuneita, niissä vain ei ole munaa... Sattuuhan sitä :)

Sain muutes vihdoistaviimein postitettua aijemmat yllätysarpajaisten palkinnot voittajilleen, Sanna-Marille ja Jahnukaiselle. Kauan siinä kesti, kun sähläsin tilausten kanssa, mitkä eivät sitten koskaan edes onnistuneet. No mutta nyt on palkinnot voittajilla, kukat piristäkööt heidän syksyään ja joulun odotusta!

6 kommenttia:

 1. Voehan valtava, mikä ideariihi päässäsi on höyrynnytkään! Voit olla tyytyväinen, miten on tullut niin siivottua ja löydettyä uusia blogeja ja ideoita. Kyllä se opinnäytekin siitä alkaa syntyä, kunhan vireystaso on kohdillaan. Lisää appelsiinia vaan kehiin! Ja muffinsseja munalla tai ilman.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos! Juu, miulla on hirmuinen draivi päällänsä ;) Harmi vaan että tuo opinnäytteen suunnitteluseminaari pitää olla valmis keskiviikkona... Noh, alotan sen kirjoittamisen ihan kohta, äkkiäkös minä tutkielma tekstiä kirjoittelen seitsemisen sivua, tänäänkin olen kommentoinut blogeja jonkun viitisen sivua :)))

  Voi jeskamandeera miten kaunis rakkauslaulu! Niin kaunis, herkkä, erilainen... Kyllä tuolla Emmalla on jumalainen ääni.

  Emma Salokoski Ensemble - Veden alla
  http://www.youtube.com/watch?v=Ysz0MJcSwLY

  VastaaPoista
 3. tsemppiä opparin kanssa. tiedän tasan tarkkaan tunteen, että miten hankalaa sen vääntäminen oli kun viimekeväänä sitä tein. itselle tepsi parhaiten sellainen aikataulutus, että tein sitä jokapäivä vain puolisen tuntia. tai siis näin lupasin itselleni, mutta usein tämä venähti pidemmäksi ajaksi. hankalinta on se aloitus...

  VastaaPoista
 4. Voi hitsi, tsemppiä opinnäytetyöhon! Annan vinkki on varmaan aika hyvä; ehkä se työ pikkuhiljaa yllättäen siitä tulee kasaan!

  Minäkin muuten muistan, miten joskus tuli toivottua kirjapinojen sisällön siirtyvän telepaattisesti pään sisälle, ilman kansien avaamista. En saanut kyllä koskaan toimimaan. Toivottavasti sulla onnistuu paremmin. : )

  VastaaPoista
 5. Annan ehdotus on ihan loistava, ja sitä täytyy kyllä käyttää sitten keväällä kun tuon varsinaisen työn kirjoitan. Nyt on menossa tutkimussuunnitelma, ja vielä pitäisi saada seitsemisen sivua tieteellistä tekstiä kasaan. Tässä ei ole kuin yksi ongelma; työ pitää palauttaa huomenna opponentille valmiina... Lalalallati lallati laa...

  VastaaPoista
 6. Sadas kerta kun koitin lukee tän loppuun asti. Nyt onnistu. Syystä siis, että aina on joku keskeyttäyny ja sitten jo taas hetkeks unohtukin.
  Mutta siis, Kiitos vielä kukkalähetyksestä, ihan mahtava! :)

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)