lauantai 13. marraskuuta 2010

Masentava marraskuu??

Vitamiinit alkavat helpottamaan, tai sitten PMS oireet ovat tältä kertaa ohitse, mutta käänsin kelkkani ja päätin että marraskuun masentavuus on ihan kuulkaas vaan asenteesta kiinni! Tattararaaaa! Niinpä päätin listata mitkä asiat ovat tällä hetkellä hyvin.

* telkusta tulee ihanainen PMMP-livenä
* tähän aikaan vuodesta kuuluu käyttää villasukkia muidenkin kuin vilukissojen, ihanata.
* likaiset ikkunat ei näy, kun aina on pimeetä.
* saatan joskus jopa saada itseltäni luvan ostaa lisää kynttilöitä, koska niitä kuluukin näin pimeällä kosolti monta.
* veikka ja muut ukot veti eilen helkatin hyvän keikan.
* eilinen alkomahooli ei ollut pilaantunut, koska aamulla ei oksettanut taikka päätä särkenyt.
* monen vuoden tauon jälkeen tunnen itseni taas opiskelijaksi, kun kahlaan läpi tietokantoja ja matskuja.
* kaikki muutkiin ostaa tähän aikaan vuodesta Anna's pepparkakoreita, joten niillä voi herkutella vielä enemmän kuin kesällä!
* se on lauantai, ja telkusta tulee Avara luonto, englantilainen poliisisarja ja Lotto. Niin kuin aina. Elämässä on pysyväisyyttä.
* suunnittelen tässä joululahjoja.
* ja kaikkien omien toiveideni jälkeen saatan jopa ideoida jotain muillekin :)

Värikästä ja odottavaa marraskuuta!

Tein tulppaani kimpun viemisiksi, paras ohje origami tulppaaneihin löytyy täältä http://www.youtube.com/watch?v=WVKs6LwMM58 Varret rullasin vihreästä kartongista, lehdet samasta paperista. Tulppaanit helmiäispaperia, kyläpaikan ruokahuoneen sävyissä.

12 kommenttia:

 1. Tykkään varsinkin listan vikasta kohdasta ja noista kukista :)
  Katottiin se RED, kannatti. Erittäin toimiva tähän olotilaan.

  VastaaPoista
 2. Kylläpä keksit monta kohtaa...mää keksisin vaan yhden: kohta on Joulu. Ihminen käy yhden päivän töissä ja on heti kun persiille ammuttu karhu kun kotona ei ehdi mitään...Mitähän se ens vuosi tuo tullessaan tällä menolla :-O
  Vitsit noi tulppaanit on hianoja!!!
  Mukavaa iltaa! :)

  VastaaPoista
 3. Komeat tulppaanit.
  Mua ei haittaa tänään marraskuu eikä edes päänsärky, oli niin kiva päivä :) Lisäksi kooma tai ei, niin huomenna käynnistyy poikien juhlaputki.

  VastaaPoista
 4. Olipas kivaa lukea, miten sulla fiilikset muuttuivat! Paljon kivoja asioita olitkin löytänyt listaasi, hyvä!

  Todella hienosti väkerretyt tulppaanitkin!

  Juu ei, täälläkään ei marraskuu masenna - Kätevät Emännät saa hyvälle tuulelle!

  VastaaPoista
 5. Siis marraskuuhan on vuoden parasta aikaa. Tulee se ihana pimeys ja kynttilöitä voi polttaa jatkuvasti (tosin täällä töissä asiasta nousi poru) ja muutenkin saa nauttia sellaisesta hiljaiselosta, kun kaikki vaipuu talviunille.

  VastaaPoista
 6. Niin Sanna-Mari tiiän mitä tarkotat :) Tänään aloitin oikeasti tuon opinnäytetyön kasaan raapimisen, 2.seminaari pitää palauttaa keskiviikkona, ja mitään ei ole vielä kirjotettuna. Fiilis on arvattavasti toudella hjyvä :D))

  Voi kun teillä onkaan ollut kiva lauantai Rva Kepponen ja Leonida! Ja mitä kaikkia ihanuuksia te olettekaan saaneet aikaseksi. Munkin tekisi mieli tehdä vaikkasta mitä ihanata, mutta ei. Nyt tehdään tota ONTtä, eikä puuhastella mitään muuta (pah).

  Niin juu, voihan sen Sari ajatella noinkin. Mutta kyllä mä tiedän monta muuta paljon kivempaa kuukautta kuin marraskuu, ainakin kymmenen :))) Onneksi kohta on joulu!

  VastaaPoista
 7. Itsellä meinaa taas kerran tämä marraskuu ottaa voimille... lisäksi koko ajan kuulolla tulevan suru-uutisen vuoksi (hyvän ystävän isä on huonona), mikä ei tietenkään paranna fiiliksiä. Olit ihanasti hoksannut positiivisia asioita, itse en ihan jaksa olla tällä hetkellä noin positiivinen, mutta yritän ottaa sinusta mallia!

  VastaaPoista
 8. Muutes, olen tässä Liisukka suunnitellut koko suvulle kauppakasseja joululahjaksi, voi tätä antamisen riemua! :D))) Pakko kyllä kahtoa se RED, voi ihanin Bruce!


  Jaksamista Ritva, elämä on kyllä välillä niin raskasta ja pohdituttavaa. Itse uskon että kaikella on tarkoituksensa, vaikka kaikki ei olisikaan oikeutettua. Siihen en tosin usko että kenellekään ei annettaisi enempää kuin jaksaa kantaa, se ei pidä paikkansa. Olen tavannut ihmisiä joillekka on annettu ihan liikaa kannettavakseen, ja se jos mikä on kohtuutonta. Ehkäpä semmoinen suru, murhe ja huoli ympärillämme saa yrittämään näkemään niitä pieniäkin valon pilkahduksia, onnen hetkiä ja kiitollisuuttakin.

  Mene ja tiedä, kyllä minäkin ärripurreilen, ryydyn, väsyn ja kiukuttelen, mutta yritän muistaa myös niitä hyviä asioita ja hetkiä, mitkä pitää pinnalla. Olkoot ne sitten lauantai-illan pysyvyyttä taikka uusi Bruce Willisin lehva, niin ei ole niin pientä hyvää hetkeä, etteikö sitä kannattaisi ääneen mainita ja itselleen muistiin kirjoittaa :)

  Ystävä laittoi linkin ihan suunnattoman kauniiseen Emma Salokosken lauluun. Voi mikä ääni, mikä sointu, mikä kauneus. Emma Salokoski - Veden alla.

  http://www.youtube.com/watch?v=Ysz0MJcSwLY

  VastaaPoista
 9. Kiitos, Haltiakummi!

  VastaaPoista
 10. Kivoja mukavia asioita!! Samaan tapaan listaan useinkin illalla nukkumattia odotellessani noita päivän valopilkkuja.. On ikäänkuin amulla parempi mieli kun on viimeisenä löytänyt ne pienet positiiviset sieltä harmauden keskeltä!

  VastaaPoista
 11. Kiitos Meiju :) Noita kukkia oli hauska tehdäkin. Kuvan alla on youtube-linkki origami tulppaanien taitteluun, papereiden värit voi kukin valita maun mukaan :)

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)