tiistai 30. marraskuuta 2010

Joulu keittiön verhoissa


Minulla on ollut jo vuosia sydänvalot, jotka tosin eivät ole löytäneet paikkaansa oikein mistään, ei edes jouluna. Keittiössä on hauskat, pitsilakanoista tehdyt kapat, ja keksin virittää valot niihin timanttikoristeneuloilla. Ja kuinkas sattuikaan, valonauha oli juurikin verhojen mittanen! Valosarja on kuumenematon, joten ne on sinänsä paloturvallinen vaihtoehto verhojen kanssa.


Minusta näistä tuli hykerryttävän hauskat :)

7 kommenttia:

 1. No niin tuli hauska! :) Itte verhokin on kyllä kovasti mun mieleen. Onks tänä vuonna pikkuikkunassa pipareita? Se oli kanssa hyväntuulinen juttu.
  Tykkään myöskin tästä blogis joulukuosista, taidan jäädä tänne asuun :D

  VastaaPoista
 2. Kyllä, on oikein oikein kiva!!! Sekä verhot että valot, tosi kivat molemmat!

  VastaaPoista
 3. Kiitos :)

  Juu, nuo verhot ovat kovasti minunkin makuun, äiti teki ne reilu pari vuotta sitten kolmesta lakanan päädystä, missä oli nuo koristepitsit. Taisi muuten olla niin, että kaksi lakanaa oli valmiina, ja kolmas tehtiin näitä varten kun pitsiä oli rullalla. Ajatuksena oli saada rauhallinen kappa yhtenäistämään tuota seinämää ja erikokoisia ikkunoita. Hyvin toimii :)

  VastaaPoista
 4. Ihastuttavan jouluinen yhdistelmä- aivan kuin olisivat aina kuuluneet yhteen nuo valot ja verhosi! Taas tuli todistettua eräs lempisanontani: "Kyllä aika tavaran kaupitsee!!"

  VastaaPoista
 5. Tämän vuoden joulun teemavärit ovat oikein kivat! Odotan innolla kaikkia joulupostauksia, joten mää muutan tänne kanssa *<:o)

  VastaaPoista
 6. On sulla kyllä nätti koti!!! Siellä lepää niin keho kuin mielikin.

  VastaaPoista
 7. Kiitos! Ollaan juu kaikki sitten täällä, ja odotellaan sitä joulua :)

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)