sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Ensimmäinen adventtiTänään on ensimmäinen adventti, ja alkaa ihana joulun odotus. Tai no, minä olen odottanut sitä jo vaikka kuinka ja kauan, tunnustan, mutta nyt se on virallista! Saa syödä ihania Anna's pepparkakoreita, juoda glögiä, ehkä hiukan maistella suklaatia... Voi laittaa, puuhastella sekä ihastella. Ja voi ihanuus sitä valon määrää! Laskin juurikin, että kodissani on nyt tusinan verran jouluvaloja, ja ei, se ei edes ole paljoa  :) Olen kuitenkin valaistunut. Ihanaa.

Odota kanssani kaunista, ihanaa, suloista ja onnellista 
punavalkoista joulua!

7 kommenttia:

 1. Odotan, odotan!!! Mahtavat joulutapetit! Vielä kun laitat koko kotiisi myös, niin olet varmaan ennaltakävijä.

  VastaaPoista
 2. Jeeeee, odotetaan vielä hetki, ja kohta se joulu on täällä! Vai tulikohan se jo tänään? Saatto ehkä tullakin, se tosin voi vielä epäröidä, koska olkkarin tapetit on tosiaan vaihtamatta, joululiina on väärän värinen, yksi verho puuttuu ja sohva kaipaa joulutyynyjä... Vai tulisikohan joulu vaan, tekstiileistä ja tapeteista huolimatta? Parempi olla riskeeraamatta, ja tehdä vielä noikin *<l:o)

  VastaaPoista
 3. Odotetaan täälläkin!! Tänä vuonna vähän apeammissa tunnelmissa, mutta yhtäkaikki;odotetaan!!!!

  VastaaPoista
 4. Heippa! ''Joulu''-valoissa on ihana lämmin valo. Pidän yötä päivää valoja tekemässäni rautalanka-kranssissa (ehkä näit facessa viime jouluna). Se kun pärjää sisäoloissa ja luo kotoisaa tunnelmaa, kun yöllä kuljeksii vauvaa hoitamassa. Kiva seurata jouluntuloa täällä kanssasi! Itse olin jo jouluompelukurssilla ja ehkä kivoin idis oli muovipusseista tehdyt toiletti-laukut,niitä saattaa pukki tuoda jouluna läheisille..Laitan kuvia tuonne Tikrun vuosi blogiini mahd.pian.
  Joulua odotellen, siihen asti tunnelmoiden, Sofia

  VastaaPoista
 5. Ja huomenna saa avata ensimmäisen luukun (öhöm, tai siis lapset saavat avata)! Odotan kovasti joulua minäkin! Jouluverhot on vaihdettu, valokoristeet ripustettu, ulkovaloja odotellaan vielä... Tekisi kyllä mieli koristella joulua jo muutenkin, mutta jos nyt odotetaan edes Isosiskon synttärit ensin, ja koristellaan ne eri tavalla! Sitten saa joulu tulla täysillä.

  Ihanaa joulunodotusta sinulle!

  VastaaPoista
 6. Oi, teillä on synttärijuhlat! Se on kyllä totta että synttärit synttäreinä, ja sitten vasta rakennetaan ja tehdään joulua :) Valojahan voi toki olla vaikka ympäri vuoden ;))

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)