tiistai 2. helmikuuta 2010

Paa pari paperii

Hih. Olen tähän asti vältellyt yli kaiken nettishoppailua. Olen aikasta holtiton shoppailija, ja olen yrittänyt hillitä itseäni edes sillä, että en shoppaile kätevästi kotisohvalla istuen ja muutamalla sormella napauttaen, vaan joudun menemään kauppoihin, hypistelemään, katselemaan, suunnittelemaan ja miettimään että ihan kiva, mutta mihin tuon laittaisi... Tähän mennessä en ole ostanut kuin ison läjän säilytyskalusteita IKEAn nettikaupasta, muuten olen pysynyt tiukkana. Kerran näin yhdet ihanat pyyhkeet netissä, mutta rajoittuneisuuteni vuoksi en voinut niitä tilata. Noh, ei hätää, ystävättäreni tilasi ne samalla kun tilasi itselleenkin ;)

Mutta nyt olen sortunut päätöksessäni, tietenkin. Olen muutamaan otteeseen shoppaillut tuolta Carolan Spearmints askartelukirppikseltä. Mutta tavallaanhan sitä ei lasketa, kun voisihan se olla oikeastaan niinkin että poikkeaisi toisella kylässä, ja siinä samalla tulisi puheeksi että mites, mulla olis tuossa tommotteita jutskia mitä en enää itse tartte, haluaisitko ostaa ne pois kuleksimasta... Juu, ei tämä ole oikeeta nettishoppailua, ei ;) Tällä kertaa posti toi valtavasti papereita. Minulla on kehittymässä suunnitelma näiden papereiden suhteen, ja eiköhän niitäkin ideoita sitten joskus tänne tupsahtele.

Tällainen valtava laatikollinen sieltä tuli;

 

Ja nämä kaikki paperit sekä kukkaset olivat tuonne piillotettuna;

Voi jeskamandeera. Näistähän keksii vaikkasta mitä!! Kiitos Carola, oli jälleen ilo asioida kanssasi :)

6 kommenttia:

 1. Hei!
  Kiva kun olet eksynyt blogiini. Tulin heti tietty vastavierailulle ;)
  Hieno kasa papereita. Odotan mielenkiinnolla mitä niistä alkaa syntyä.

  VastaaPoista
 2. Kiva oli piipahtaa :) Ja kiitos, minäkin odotan mielenkiinnolla että mitä noista papereista alkaakaan syntyä!

  VastaaPoista
 3. Kyllähän nuo nettiputiikit houkuttaa helppoudellaan ja ihan hyvä tavallaan. Edullisia löytöjä voi niistä tehdä vähällä vaivalla.
  Ihanan paketillisen kaikkea mukavaa olet saanutkin postista. Nyt vain tsemppiä askarteluun.
  Sinulla onkin niin paljon kaikkia kivoja ideoita täällä blogisi sivuilla.

  VastaaPoista
 4. Minusta taas netistä tilaaminen on niin ihanaa, odottaa pakettia "kuin kuuta nousevaa" ;)
  Ihana blogintausta, kerrassaan mainio!

  VastaaPoista
 5. Hieno homma että paketti löysi perille :)

  VastaaPoista
 6. Mä olen ihan addiktoitunut nettitilailija, välillä tuli parikin lähetystä samana päivänä (punastuu...). Mutta toisaalta helppoa ja edullisempaakin, sekä sieltä saa (askartelu)juttuja, joita ei oikeissa kaupoissa myydä. Tällä hetkellä tuntuu, että juuri nyt en tarvitse mitään, joten ehkä tämä nettishopailukin on itseään rajoittava ilmiö.

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)