maanantai 22. helmikuuta 2010

Kevät kranssi


 Joulu meni, mutta kranseja löytyy silti :)
Tämän kevätkranssin tein jo viime vuonna, ja kuvia selatessani muistin että tämäkin pitää kaivaa esille, kun kevät vihdoin tulee. Ja tuleehan se! Hivenen tosin epäillyttää tuolla -20C pakkasessa ja naaman jäätävässä viimassa, mutta tulee tulee. Siis kevät!
Enpä tiedä pitäisikö tänä vuonna tehdä uusi kranssi. Tosin kevään myötä minä tarvitsen vihreetä. Laskeskelin tässä justaansa että joko kohta saisi laittaa pääsiäisruohot kasvamaan, ehkä kuusi vkoa on kuitenkin liian aikaista... Ja olen tässä etsiskellyt olkkariin sopivaa vihertävää tapettiakin. Ideoita on paljon :)

Mutta tähän pähkinäpuusta tehtyyn kransiin laitoin vihreää organza-nauhaa, koristerautalankaa missä on perhosia ja pieniä vaaleanvihreitä lasihelmiä, sekä kankaisia kukkia, mitä liimailin kuumaliimalla sinne tänne. Ikkunassa se näyttää oikein kivalta, ja odottaa siinä ruudun takana vihertyvää kesää.
(Tai no, odotetaan se kevät ensin...)

3 kommenttia:

 1. :) Et arvaa kuka täällä on just tuunaillut vanhaa kranssia kevätkuntoon... Kyllä vihreä on se ainoa oikea väri keväällä, vaikka minun kranssista on tulossa välttämättömyyden pakosta sini-valko-beige.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana tunne kun katsoo esim, blogeja ja huomaa kuinka kaikilla valoisuus /värit lisääntyvät , vaikka lumikuormaakin näkyy olevan.

  Kevään odotuksessa aika kuluu valon määrrällistä lisääntymistä ihaillen ja ihmetellen, se on joka kevät aina yhtä uutta ja ihanaa :o)

  VastaaPoista
 3. Kaunis kranssi! Olen sellainen kranssihullu ja niitä pitää olla kodissa siellä täällä.
  Kyllä se kevättä jo alkaa olemaan, ihanaa!

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)