lauantai 17. tammikuuta 2015

Tuunattu eteisen penkki/kenkäteline

Jo pidempään olen suunnitellut eteisen päivittämistä. Halusin eteiseen kenkäteline penkin, minkä päällä istuen on helppo vetäistä saapikkaatkin jalkaan. Minun piti ostaa Ikean Tjusig-säilytyspenkki, mutta se olikin ihan liian iso pieneen eteiseeni. Niinpä päädyin samantapaiseen, mutta pienempään Hemnes-säilytyspenkkiin. Mutta mutta, hemnes-penkissä oli kahvat, mitkä olivat tiellä pienessä eteisessäni, ja niinpä yksi aamu kahvin lomassa hain kellarista sahan;


Ja sen jälkeen ei ollut enää penkin kahvat tiellä :) Päällystin penkin päällisen suurikuvioisella dc-fix-kalvolla. Olin käyttänyt kalvoa aiemmin keittiön sisustamiseen ja siskoloisten kaiuttimien päällystämiseen, mutta tällä kertaa älysin mennä Bauhausiin etsimään kalvoja - jeskamandeera mikä valikoima värejä, tekstuureja, kuoseja, leveyksiä ja hintakin vieläpä kohdillaan! Itse ostin Dc-Fixit aiemmin askartelukaupasta, mutta Bauhausista ne saa yli puolet halvemmalla, ja valikoimakin on huomattavasti laajempi, joten suosittelen!


Tämä penkki sai siis pintaansa roheakuvioisen, muka metallisen pellin, mutta oikeasti Dc-Fix-kalvon, ja lopputuloksesta tuli parempi kuin hyvä! Roheapintainen kalvo oli hankala kiinnittää penkin reunojen alle, ja vasta tämän projektin myötä opin YouTubesta, kuinka kalvo kiinnitetään hiustenkuivaimen avulla. Siitä lisää jatkossa, mutta tämä mainittakoot jo tässä vaiheessa, jos muillakin on vastaavia ongelmia - YouTubesta löytyy lähes aina vastaus :)

5 kommenttia:

 1. Hieno tuli, hyvä ku hoksasit nappasta kahvat pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jo kaupassa olin sitä mieltä, että kahvat saa luvan lähteä, ja paikoillaan totesinkin, että pienessä eteisessä ne olisi oikeastikin vain tiellä :)

   Poista
 2. Aiva hirveen näkönen toi kansi, muuten hyvä idea.

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)