maanantai 14. lokakuuta 2013

Chic tsikunalle!

Kyläilin tässä taannoin Arkitaivaan Leonidan luona, ja viimeistelin silloin jutustellessa sekä kahvitellessa myös toisen kortin.


Siitä tuli tällainen onnitteleva haitarikortti 9-vuotiaalle synttärisankarittarelle. Taittelin 15x15cm neliökortin toisesta puolesta tuollaisen haitarin, ja stanssasin sen yhteen reunaan Memory Boxin Cosmo Border-stanssilla tuollaisen hienon kiekuraisen reunakuvion samasta kartongista, kun mitä korttipohjakin oli. Teippasin reunakuvion paikoilleen, ja päällystin haitarin osat ja kortin erilaisilla DCWV-papereilla, joista olin osan reunoista renssannut, ja kaikki reunat käsitellyt violetilla musteella. Sievän Gorjuss Girlin leimasin DI Walnut Stain-musteella, ja värittelin Promarkereilla. Leikkasin kuvan ääriviivoja pitkin, ja kiinnitin korttiin 3D-tarrapaloilla. Lisäksi vielä yhdeksän puolihelmeä ja 3D-tarrapaloilla korotettu "Chic" teksti koristeeksi. Tarkoituksella jätin korttiin tilaa nauhalle.


Tässäpä vielä hassu kuva kortista sivulta otettuna, mistä jotenkin näkyy, että onnittelut kirjoitin korttiin tuonne haitarien väliin.


Ja tältä kortti näytti valmiina, avattavan rusettinauhan kanssa. Tuo haitaritaitos oli melko jämäkkä, ja kerta rusettinauha oli vain kortin alareunassa, niin laitoin vielä vasempaan yläkulmaan haitarikortin kaikkiin väleihin pienet palat sinitarraa pitämään kortin kiinni ennen avaamista. Mietin nauhaan kyllä erilaisia solkiratkaisuja, mutta lopulta tuommoinen ihan tavallinen rusetti oli mielestäni paras :)

Kortin lisäksi tyttö sai onnitteluiksi erilaisia askartelutarvikkeita, mm tämän Gorjuss setin.

12 kommenttia:

 1. Ällistelen vieläkin, kuinka hieno tuo kortti on. Haitari-idea upea, stanssireuna ja kaikki. Sankaritar lienee ollut ikionnellinen tuon kortin ja lahjan kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leonida! :) Minustakin tästä tuli kyllä tosi kiva kortti, ja tykkään tuosta haitarista ideana, tässä kortissa sain sitä jo vähän paremmin hyödynnettyäkin muussa kortin sommittelussa. Mutta siitä saa jotenkin lisää jujua itsetehtyyn korttiin. Ja tyttö kyllä tykkäsi, hänen synttärit on vaan sellainen vuosittainen mediatapahtuma, vieraita on kutsuttuna aina monena päivänä 40-80, että siinä kyllä saa aikasta paljon iki-ihania lahjoja ;)))

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Kepposka! :) Tämä kyllä on kosolti paljon minunkin mieleen. Tykkään jopa noista väreistä, mitkä on tyttömäiset, mutta ei sitten kuitenkaan niin itsestään selvyys.

   Poista
 3. Musta tuo stanssireuna on niin käsittämättömän hieno!! Ja värit toimii kanssa, samoin kun tuo nauha tuossa. Sitä en nähnytkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mustakin tuo stanssi on kyllä pitsisen hieno, tosin välillä vähän haasteellinen käyttää, kun en hokannut että leikkaa paremmin pystyyn asetettuna, kuin poikittain. Mutta mäkin kyllä tykkään siitä. Ja mietin tosiaan tuohon nauhaksi vaikka mitä, mutta tuo perus nauha, perus rusetilla toimikin yllättäen parhaiten. Ja tosiaan juu, se myös aukes siitä nopeasti pois :))

   Poista
 4. Oi, onpas aivan ihastuttava kortti :) Ihanat värit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Oooo! :) Tähän korttiin löytyi kyllä kivat värit, niistä minäkin tässä ehkäpä kaikkein eniten pidän :)

   Poista
 5. Ompa kiva idea :) tosi nätti kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emma! :) Munkin mielestä tästä taitellusta kortista tuli hauskasti erilainen, ja loppupeleissä aikasta pienellä jujullakin. Täytyy muistaa hyödyntää tuota taittelua jatkossakin, ja ehkäpä opetella lisää erilaisia taittelu-malleja :)

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)