perjantai 13. syyskuuta 2013

Onnekseni.


Jaahas, on taas ollut niitä viikkoja. Keskiviikkona alkanut lavatanssikurssi oli oikeinkin positiivinen yllätys, mutta sinne mennessäni huomaamani autoni "koristeltu kylki" ei niinkään ilahduttanut. Positiivisesti olin yllättynyt tekstin kirjoittaneen kultamuiskun kyvystä käyttää kaksoiskonsonantteja, vaikkakin kieliopillisesti "DADDI" onkin toki väärin... Kiersin koko naapuruston, kukaan ei ole nähnyt mitään, kukaan ei tiedä mitään, kukaan ei ole kuullut mitään, mutta kaikki kylläkin epäilevät jonkun ulkopuolisen poikalapsukaisen poikenneen läpikulkumatkalla pihaamme kirjoittelemaan vieraan ihmisen autoon terävällä kivellä, tms. Mielenkiintoista. Noh, toivottavasti näitä ei ilmesty lisää.

Onneksi on perjantai, onneksi pakkasesta löytyi sinne unohtunut jätski, onneksi ei viitsi edes sukupuolielimityttääkään - Onneksi elämä on juhla.


8 kommenttia:

 1. Jokohan sitä voisi huokaista helpotuksesta tämän perjantain ja kolmannentoista päivän suhteen kun kello on jo yli yhdeksän;) Tosi ikävä yllätys tuommoinen:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä luulen, että tämä perjantai 13.pv tuli selätettyä! :) Tosin mun mielestä oli jotensakkin hauska tämä HEL 666-lennosta kertonut juttu ;))) http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194838746250/artikkeli/finnairin%20helvetillinen%20lento%20epaonnen%20paivana%20herattaa%20hilpeytta.html

   Joo, oli kyllä ikävä yllätys tuo "koristus", lisäksi vielä oikeassa kyljessä halolla tms.lla tehty raapale, mistä ei oikein kunnon kuvaa saanutkaan. Osa varmasti lähtee ihan pesemällä/vahaamalla, mutta osa luultavasti ei. Ja vakuutuksenkin omavastuu 200e... Jippii.

   Poista
 2. Onpa tosi ikävä yllätys tuo teksti, mutta unohtunut jätski oli kiva ylläri. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, harmitti kyllä tuo teksti, mutta kun en mä sille mitään voi, niin minkäs teet. Tänään en saanut aikaseksi soiteltua automaalamolle, mutta maanantaina sitten vielä sitä setvimään.

   Hitosti riesaa tuollaisesta jonkun pienestä ajattelemattomuudesta - pari tuntia kiersin naapureita, ja niille jotka eivät olleet kotona, niin olen kirjoittanut kirjeen, missä kerroin tapahtuneesta ja pyysin ottamaan yhteyttä, jos heidänkin autoon on tullut jotain jälkiä, tai jos sattumalta olisivat nähneet asiasta jotain. Sitten piti tehä netissä rikosilmoitus poliisille ja vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöön, ottaa kuvia ja setviä. Tosiaan ens viikolla sitten arvioon automaalaamolle, ja jos menee ruiskunalle, niin tosiaan 200e joudun itse tästä riemusta vielä maksamaan.

   Nyt meinaa ruveta taas ottamaan aivoon, kun tähän tuon oikein näkösälle kirjoitin, olipa hyvä että söinkin ensin ison lautasellisen kasvissosekeittoa, niin vielä on se jätksi sitten syömättä tähän hetkeen! :)))

   Poista
 3. Ärsytys - tuollainen ilkivalta kyllä saa ihmisen pahalle tuulelle :(

  Ja että teilläkin siellä pikkukaupungin rauhassa kasvaa tuollaisia riiviöitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ajattele niin, täällä maaseudun rauhassa ja kaukana pahan maailman sykkeestä... Etteivät vaan olisikin jotain ulkopaikkakuntalaisia ;))) Joo, välillä oon asian suhteen ihan lungisti, välillä taas rupee kiehumaan huolella. Mutta joskos mä nyt ensin selvittäisin nuo mahdolliset kulut, ja sitten vasta kiehuisin lisempää :p

   Poista
 4. voihan däddi sentään. :(
  kyllä se vaan loukkaa kun omaan omaisuuteen kajotaan, ei siinä edes mahdolliset vakuutuksesta saatavat roposet paljoo lohduta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän se nimenomaan on, kun joku tulee, ja vahingoittaa jotain omaasi. Tässä tapauksessa oli nyt kyse varmasti jännityksestä ja hölmöydestä, mutta teillä taisi silloin käydä pyörärosvoja oman ikkunan alla, niin se on kyllä loukkaavaa. Ja luulenpa että tässä tapuksessa tuo omavastuu on niin suuri, että ei jää juurikaan vakuutusyhtiölle korvattavaa, korkeista vakuutusmaksuista huolimatta... Se loukkaa vielä enemmän :p ;)))

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)