perjantai 9. elokuuta 2013

Violottia koreilua :)

Ja kerta vauhtiin päästiin, niin lisää koruja :) Kälyn juhliin tekemieni korujeni lisäksi tein myös siukulle korut samoihin bileisiin. Katselin helmilaatikoiden tarjontaa, ja päädyin tekemään siukun siniharmaan mekon kaveriksi korut violeteista foliohelmistä.


Pujottelin kaksikerroksiseksi vaijerikoruksi erilaisia violetteja foliohelmiä, hopeoituja helmiä sekä pieniä tummia simpukankuorihelmiä. Kiinnitin helmet paikoilleen puristettavilla välihelmillä. Koska lasihelmet ovat sen verran painavempia, niin tein tähän koruun vain kaksi kerrosta, käyttömukavuuden vuoksi.


Erilaiset silikoninauhaiset rannekorut sopivat kivasti myös tämän vaijerikorun kaveriksi. Tein samaisiin juhliin vielä kälyllekin vaijerikaulakorun turkooseilla ja hopeisilla helmillä. Siitä minulla ei valitettavasti ole nyt kuvaa, mutta laitan tänne myöhemmin vielä kuvan itselleni kesän häihin tekemästä kaulakorusta, mikä oli hyvin samanlainen.

Kälyn juhlissa useampikin vieras huomasi meidän suvun naisten korut, ja kuulin ainakin parin ihmisen kysyvän, että onko siukku ja käly ostanut korunsa samasta paikasta, kun on niin kivat vaijerikaulakorut. Siukku kertoi niiden olevan minun tehtaasta :))

2 kommenttia:

  1. Kauniita koruja jälleen. Pitäisi joku kerta meikäläisen yrittää kanssa tuollaista kahden (tai miksei kolmenkin) vaijerin korua. Helmiäkin jo vähän ostin sillä silmällä, mutta sitten iski arki päin pläsiä kovaa, kun työt alkoivat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vaijerikorut on kyllä todella helppoja ja nopeita tehdä. Itselleni ainoa haastava kohta on korujen pituus, kun eri ihmisille korut laskeutuvat erilailla. Siksi laitankin näihin vaijerikoruihin nuo tuollaiset "ketjut" kiinnityslenkkeihin, niin sillä saa tarvittaessa jatkettua korun pituutta muutamalla sentillä, ja näin korusta tulee useammallekin kaulalle/asulle sopivampi.

      Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)