torstai 29. elokuuta 2013

Mitäs alettais

Aiaiai kun tekeekin taas mieli vähän sisustella ja laitella kotosalla... Sormet syyhyäisivät suureen siivousurakkaan, mutta nyt pitäisi intoutua opintielle, niin parempi etten ala koluamaan kaappeja läpi "sillä silmällä" :) Mutta jotain pieniä sisustusjuttuja olen kyllä ajatellut.


Ensimmäinen projekti on makkarin seinä, ja siinä olevat hyllyt. Näissä hyllyissä oli aijemmin valtava määrä CD-levyjä, mutta kerta kaikki musiikki on koneella, ja rehellisyyden nimissä en kuunnellut niistä CD.stä kuin muutamia, niin pakkasin ne laatikoihin jo keväällä, ja laitoin talteen pölyä keräämästä. Mietiskelin että mitäpä sitten tuohon seinälle laittaisin, josko nuo hyllyt ottaisin pois ja laittaisin tilalle muutaman peilin ja kynttilälampetin.

Noh, tänään sitten sain oikeat työvälineet kehiin, ja väänsin hyllyjen kiinnittimet irti seinästä.Jos positiivisesti ajattelee, niin eipähän ainakaan enää ärsytä ne hyllyt tuossa seinässä... Ei ihan taida nyt sit riittääkään pari peiliä ja lampettia tuon seinän koristamiseksi. Jotenkin näen, että tästä vielä tulee projekti, mikä lähtee tyystin lapasesta :D :D Palataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)