tiistai 13. joulukuuta 2011

Kantaperhekekkerit ♥

Sain neiti kuus veen yökylään. Muu perhe lähti Helsinkiin katsomaan, sekä varsinkin kuulemaan, Sir Paulia, niin neiti kutsui itsensä kylään, ja sehän sopi tädille paremmin kuin hyvin :) Neiti on aina kovin innokas tekemään kaikkea, ja niinpä me sitten tehtiin ihan kaikkea!

Koristeltiin paljon piparkakkuja paljolla karkkeja :)

28vuoden tauon jälkeen minäkin rohkeniin piparkakkutaloprojektiin ja tehtiin neljä pienen pientä mökkiä. Siukku kun teki mulle joulukalenterin, niin minä tein siukulle piparkakkutalon - vaihteeksi näin päin! :)

Ja sitten piti tietenkin tehdä tonttuja. Vuosi sitten tehtiin kakaroiden kanssa tonttuja ja niinpä neiti halusi tehdä niitä tänäkin vuonna. Toki tehtiin.

Tänään sitten keitin kolme litraa riisipuuroa, ja järjestettiin kantaperhekekkerit kun iskä, äiti ja veikka tuli hakemaan neitiä kotiin. Myös mummu/äitini oli kututtu, sekä sisareni miehineen. Hienot koristellut piparit, hirmukasa joulutähtiä, juustot, piparit ja hedelmät laitettiin glögin seuraksi herkkupöytään, ja niin pääsi jopa käymään että suklaat unohtuivat kaappiin... Ihan käsittämätöntä meitin kekkereissä, ettei kukaan niitä edes kaivannut. Syötiin, vallattiin sohva ja nautittiin toistemme hyvästä seurasta sekä jutuista.

PARHAUTTA

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta, kuulostaa juuri siltä miltä joulu ja joulun odotus pitääkin. =)

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa, että olet löytänyt itsestäsi vihdoin Joulun! On todella tunnelmallisia kuvia sekä täällä että tuolla FB:n puolella.Joskus vaan toivoisi, että se joulumieli syntyisi aiemmin, Nyt on aikaa enää parisen viikkoa fiilistellä ja sitten pitää siirtyä askeettiseen tammikuuhun.

  VastaaPoista
 3. Kyllä tämä pikkuhiljaa alkaa muovautua jouluksi *<|:o) Vaikkakin kyllä harmillisen myöhäiseksi jäi tämä jouluituminen...

  Itse kun olen joulun yleensä muualla kuin kotona [työjoulu-veikkajoulu-äitijoulu-iskäjoulu-tätijoulu-joulujoulu ja muut joulut päälle] niin siksi yleensä aloitan hyvissä ajoin, että kerkiän nauttimaan omasta joulustanikin. Tää on näemmä taas taitolaji, ja vähän meinasin myöhästyä ;)

  VastaaPoista
 4. Olet kyllä hirmu mukava täti. Yökyläily ja jouluaskareet jäävät varmasti lapsen mieleen ikiajoiksi:)

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)