keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Joulun drama queen

Tänä vuonna jouluni on melko dramaattinen ja kimalteleva, ainakin näin kotioloissa. Pari viikkoa olen jo saanut siitä nauttia. Minä kun en ole jouluna kotona, niin siksi pitää nauttia hyvissä ajoin etukäteen :)

Puu sai täksi jouluksi pikkuvalot,

ystävältä sain yli jäänyttä tapettia, mikä olisi minun makuuni normaalisti melko dramaattista, mutta menee oikein hyvin näin jouluna,

ja tummien tapettien kaveriksi ikkunaan nousi Vallilan Mandariini.

Joulukranssiin lennähti täksi jouluksi kaksi paratiisilintua,


kattoon ripustin oksan, mihinkä laitoin joulua koristamaan kristallitähtiä kristalli langoissa. Hankala kuvata, mutta oikein kivan näköinen, varsinkin kun peili heijastaa kristallien kimallusta.

Ja 28vuoden tauon jälkeen tein piparkakkutalon, yhden itselleni ja kolme lahjaksi. Taloista tuli pienen pieniä, koska halusin omani mahtumaan lasikuvun alle koristeeksi.

Keittiön pipariverhot saivat kaverikseen piparimuotteja, niin valoilla kuin ilmankin, karhun 3litran keittiötölkissä.

Ja toiseen keittiön ikkunaan löysin vihdoin oikein kauniin paperitähden (viimetingan shoppailijat löytävät näitä Clas Ohlsonilta).

Siinäpä oikeastaan minun joulun koristelut, lisäksi vielä tapettitaulujen kaveriksi ripustin valkoisia ja hopeisia joulukoristeita silkkinauhoilla olkkarin katosta roikkumaan. Kiva tuli ♥

7 kommenttia:

 1. Sun kotisi on pukeutunut aivan upeaan jouluasuun! Etenkin ihailen tuota ikkunaa Vallilan verhoilla ja paratiisilinnuilla! Go, girl, go. Kyllä se joulu näyttää saapuneen sullekin!

  VastaaPoista
 2. oletpa valmistellut kodin nätistin jouluun <3 ihanaa kun jotkut jaksaa, mulla ei ole yhtään jouluvaloa tai koristetta, pakenen jouluksi vaan vanhempien luokse :D

  VastaaPoista
 3. Tosi ihania ja tunnelmallisia kaikki. Kaunis joulukoti. Hyvää joulua sinulle.

  VastaaPoista
 4. Oi, että sulla on ihanan joluista. Ja niin tyylikkäästi toteutettu. Puu on minusta ihana. Harmi, ettei asuta lähempänä toisiamme. Mä olisin muuten ehdottanut, että jos sä oot joulunaattona poissa, niin voitaisko me tulla teille joulunviettoon ;)

  Rauhallista joulua!

  VastaaPoista
 5. Puu on kyllä hieno!! =)
  Ihana yrittää ammentaa joulufiilistä muiden jouluisista kuvista, kun itse en ole pistänyt tikkua ristiin joulun eteen.
  No, sain mä ne kortit viime tipassa lähetettyä...

  VastaaPoista
 6. Mirka; kiitos, mäkin olen kyllä yllättävän tykästynyt tuohon Vallilaan, vaikken yleensä olekkaan selkeästi mustavalkoisen ystävä kodissani. Ja nuo linnut on kyllä kauniit, sattuivat löytymään Kodin Ykkösen koristepöytien alahyllyltä, tosi tosi jemmapaikasta. Minä tykästyin niihin heti, ja varmasti pääsivät "jokajoulunkoristeet" ryhmään.

  Anna; Kiitos! Ja muutes, en minäkään ole jouluna kuin päivisin kotona nukkumassa ;) Kui sä voit säästyä jopa jouluvaloilta, vau! Olet tainnut saada töissä jouluilla niin paljon, että kotio et ole sitä kantanut :)

  Niina; Kiitos, sinulle myös oikein kaunista, sädehtivää ja hyvää joulua! :)

  Kepposka; Kiitos, ja totta turiset - todella harmi ettei asuta lähempänä toisiamme :)

  Koo; Mun mielestä joulun voi viettää ihan niin kuin haluaa. Yksi ystäväni kirjoitti FBssa haluavansa syödä tänään susheja, eikä yhtään tee mieli laatikoita. Sehän on vallan hyvä vaihtoehto :) Minä kun rakastan kaikkia meidän perheen jouluja, ja kaikkien meidän perheen joulujen ruokia, niin en kaipaa sushia kuin vasta ensi vuonna. Mutta kyllä senkin aika tulee.

  Niinpä summa summarum Joulun aika - kaikki ajallaan ja kukin tavallaan! ♥

  VastaaPoista
 7. OI, miten ihana joulukoti sulla on! Meillä on laitettu koristeita ja jokunen kynttilä, sekä kuusi, mutta se siisteys... Huh.

  No, joulua vietetään muualla kuin kotona, että eipäs haittaa niin.

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)