sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Puuhastelua

Voi onnea, olen jaksanut puuhastella!
Opiskellessani kaukana savossa, eräs opettajani tokaisi opintojen ohella tehdyistä töistä ja useista luottamustehtävistäni, että lopeta tuo puuhastelu ja ala opiskelemaan! Siitä asti puuhastelu on tarkoittanut kaikkea innokasta tekemistä, tärkeiden hommien (kuten opintojen) välttelemiseksi ;)

No nyt olen puuhastellut lisää puita, lisää valoja, lisää kynttilöitä, lisää tapetteja ja koruja. Logistisesti hivenen harmillista on se, etten ole puuhastellut vielä ainokaistakaan joulukorttia... No mutta, eikös se viimoinen postituspäivä ollut _vasta_ torstaina :) Hyvin tässä kerkee vaikkasta mitä, kuten esimerkiksi nauttimaan kolmannen adventin kynttilöistä ja glögistä.


3 kommenttia:

 1. Mikään ei ole elämässä niin tärkeää kuin puuhastelu! Ainoastaan tärkeämpää on hyvässä seurassa puuhastelu.

  Kulkee ne kortit vielä perille jouluviikollakin, ainakin sen varaan minä lasken :)

  VastaaPoista
 2. Puuhastelu kannattaa aina. =)
  Mun joulukorttipuuhastelujen lopputulos tänään: 9 roskiin lentäänyttä korttia, eikä yhtäkään ideaa mikä toimisi sarjatuotannossa...
  Tätä menoa ei tule kortteja tänä vuonna!!

  VastaaPoista
 3. Tiettekö mitä, mie oon kanssa vähän kallistumassa tohon, että voi olla ettei tule kortteja, ensimmäistä kertaa 16vuoteen! Kortit ovat kokeneet inflaation, mutta ovat silti melko kalliita tehdä... Ja mietin, että mitäpä jos soittaisinkin kaikille joulukorttilistalla oleville hyvät joulut, ja kysyisin samalla ihan oikein että mitä kuuluu?! Kun nykyään tulee niin harvoin soiteltua enää kenellekään ihan vaan kuulumisia... Mutta ans kattoo ny, detlinet paukkuu siellä ja täällä ja tuolla, niin joulukortit ois kyllä just semmosta "hirmutärkeetä-nyt-heti-ennen-muuta"- puuhasteltavaa ;)

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)