sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Loma toisilla, kesä kaikilla!

Vapaa viikonloppu osui mitä mainioimpaan kohtaan :) Perjantain klo 23 ja maanantain klo 07 väliin mahtuu monta tuntia tehdä kaikkea hyvää!

Lauantaina suuntasin kohti piäkaupunkia. Vieläkin pidän siitä vapauden tunteesta, kun voi napata eväät mukaan joltain maamme sadoista huoltoasemista ja ajella pitkin kaunista Suomea. Radio raikaa, ja itse saa laulaa juuri niin lujaa, ja juuri niillä sanoilla kun haluaa, aurinko paistaa ja asfaltti rullaa alla :)

Auto pysähtyi tällä kertaa söpöiseen pihaan Espoossa. Päivä oli mitä kuumimmillaan, joten loisto idea oli pakata luut takaisin ilmastoituun autoon, ja suunnata hetkeksi ihmettelemään Askartelu Amaliaan. Maltillisten (??) ostosten jälkeen palattiin söpöisen pihan taloon, ja aikamme kahviteltuamme (ja juoruiltuamme) ryhdyimme tosi toimiin, askartelemaan!

Kepeästi voin ajaa sen 150km päästäkseni puuhastelemaan mukavassa seurassa, ihailemaan muiden luovuutta, höpisemään, nautiskelemaan, olemaan. Omat tuotokset jäivät kovin vähäisiksi, mutta muut olivat sitäkin tuottavampia. Ja mahtavan sotkun saimme ainakin aikaan :))
Iso KIITOS aivan huippumainiosta lauantai-päivästä ja 12tunnin askaroinnista Mirka, Rva Kepponen, Leonida ja uutena tuttavuutena piipahtanut Hanna! Erityis kiitokse Mirkalle, henkilökohtaiselle GPS:lleni :) Vieläkin olen sitä mieltä, että onko se nyt niin nöpönuukaa ajaako sitä Kehä I:stä länteen vaiko itään... Ihan kivasti pääsee Espoosta Töölönkin kautta kolmostielle ja kohti kotia!
*on vieläkin _todella_ ylpeä itsestään...*

Lauantain ja sunnuntain väliin mahtui siis paljon ajettuja kilometrejä sekä yöuinnin rauhoittamaa unta. Sunnuntai olikin sitten mitä suloisin veljen tytön 6v. synttäreillä.

Kälyni on ehta emäntä, jonka järjestämät kekkerit ovat aina niin herkullisia sekä mukavia. Eikä tuossa muussakaan suvussa mitään vikaa ole, joten ihan ihanaahan se on viettää koko päivä omiensa kanssa. Minä vein neidille lahjaksi pari erilaista askartelusettiä sekä kortin. Muita suosikkilahjoja oli yllättäen myös vaarin ostama vaaleanpunainen olkalaukku, mikä oli täys oikeita työkaluja, sekä kummitädin antamat lasten kangaspuut. Neiti 6v.llä on nyt sitten parempi työkalusetti kuin monesta kodista löytyykään, ja myös Isoveikka innostui kovasti kangaspuista; niitä pitäisi ehdottomasti markkinoida myös pojille!

Lahjuksia ja yhdessä askartelua

Isoveli kutomassa mattoa.

Ja taaskaan kukaan ei muistanut kuvata herkkupöytää, ennen kuin suuri osa herkuista oli tuhottu :) Mutta koko päivä meni synttäröidessä, ja nyt voikin hyvillä mielin painua untenmaille; 

Tervetuloa uusi viikkoa, vanha viikko kohteli minua oikein hyvin, ihanasti, herkullisesti, onnellisesti, ystävällisesti ja rakkaasti! :)

1 kommentti:

  1. Kivaa oli, odotan jo seuraavaa kertaa, ja vaikka sanot olleesi vähemmän tuottelias kuin muut, laatu puhuu puolestaan!

    Ihania tuollaiset viikonloput, kun kaikki natsaa ja saa vielä ajella ympäri kaunista Helsinkiä. ; D

    Nähdään pian!

    VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)