sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Hektistä heinäkuuta!

Kovin on kiiruista tämä ihmislapsen elo näin heinäkuussa :) Vaikkei itsellä olekaan lomaa, niin muilla on, ja keksivät kaikkea kovin mukavaa tekemistä, menemistä, olemista, riekkumista ja kiekkumista! Minä kun olen tämmöinen sopuli, niin pitäähän sitä päästä lauman mukaan ;)

Perinteinen Klaanin Särkänniemen reissu tehtiin viime maanantaina. Sää oli mitä mainioin, ensin paistoi ja sitten satoi. Liki kymmenen tuntia mennä viipotettiin, riekuttiin, kiekuttiin, nautittiin ja pidettiin hauskaa.

 Tärähtäneet vuoristoradassa

 Klaani Tyrskyää, nuorin 6v. ja vanhin kohta 60v. :)

 Delfiinit taputtivat lopuksi kiitokset

Meitä oli matkassa kymmenen, nuorimmainen neiti rohkea 6v. ja vanhimpana heimopäällikkö kohta 60v. Kaikki laitteet tuli kierrettyä ainakin jollain kokoonpanolla, useampi useaan kertaan. Vaikea sanoa että kuka oli reissusta eniten innoissaan, veikkaanpa että veljeni 37v. ja poikansa 8v. osuvat kärki kolmikkoon :) Tärkeintä oli nauttia, huutaa ja laittaa aurinkorasvaa, arvatkaapas minkä kohdan minä unohdin?
Nim.merk. palanut otsa.

3 kommenttia:

 1. Teitä on ollut kunnon jengi kasassa. Meilläkin tarvitaan kohta lisävahvistusta, kun itseäni ei oikein meinaa enää jaksaa laitteet kiinnostaa. Tulee pää kipeäksi, vatsassa kiertää ja muuta 40v huvittelijan oireet.

  VastaaPoista
 2. Kyllä meilläkin kohta 60v. valittelee että vatta menee sekaisin, mutta sillä ei ole valitusoikeutta; me oltiin alle kouluikäisiä kun se huijasi meidät aikamattoon, mikä oli vielä silloin taikamatto. Se on ainoa kerta kun olen oksentanut särkässä :) Vieläkin siihen reissuun vedoten pakotamme heimopäällikön joka laitteeseen.

  Itsehän olen kyllä jo nykyään niin mukavuuden haluinen, että kieltäydyn tietyistä laitteista :D

  VastaaPoista
 3. Tuo on kyllä niin huippu kuva, tuo heiluttavat delfiinit :DD

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)