maanantai 25. heinäkuuta 2011

IhaNaisten viikko

Viime viikko juhlittiin monia ihaNaisia, kaikkiaan 627 000 naisella oli aihetta juoda nimpparikahvit :) Kaikista 33.sta vaihtoehdosta, minulla ja äidilläni on yksi yhteinen. Niimpä meillä on yleensä kesällä nimpparijuhlat, ja tällä kertaa kakut, piirakat, piparit, kahvit, limpparit sekä muut herkut nautittiin perheen kesken.


Nimpparikortin aloittelin jo aijemmin, edellisessä kätsyjen tapaamisessa. Leimakuva on Mirkan Tiimari löytöjä ja väritin sen Copiceilla sekä kimalleliimoilla. Perhonen on tehty Rva Kepposen lävistimellä ja väritetty samaisilla Copiceilla sekä kimalleliimoilla. Teksti on hopeinen ääriviivatarra, minkä väritin violetilla tussilla, ja samalla tussilla koristelin "tikkaukset" kortin reunaan. Tikkaukset on pieni yksityiskohta, mutta kokonaisuudessa kovinkin tarpeellinen :)

Ja tämä söpösen hempeä herkkukortti sopi mainiosti lahjakirjan kaveriksi. Äitini on todella taitava leipoja ja häneltä olenkin oppinut jo lapsena, että isotkin juhlat kymmenine tarjoiluineen järjestyy ihan vaan tuosta noin vaan! Vasta aikuisena olen alkanut ymmärtämään totuuden ;) Äiti leipoo mielellään meidän lapsien, miniän ja lapsenlapsien klassikko herkkuja, mutta kokeilee yhtä mielellään aina jotain uuttakin. Pipareista pitsikakkuun on yksi minun suosikki leivontakirjoista, ja tiedän herkkujen olevan äidinkin mieleen, jotenka ojensin tuon vaaleanpunaisen herkuttelun kortin kaverina. Äiti ilahtui kovin, ja ojensi sitten hykerrellen minun nimpparilahjan; perinteitä vaalivan leivontakirjan :D Ollaan niiiiiiin samalla aaltopituudella


IhaNaisten nimpparilahjat :)

4 kommenttia:

 1. Nimpparionnittelut jälkikäteen!
  Itsekkin vietin nimipäivääni viime viikolla, itse asiassa kahteen otteeseen, koska molemmat nimeni juhlivat viime viikolla. =)

  VastaaPoista
 2. Wau Koo, sä sait sitten kahdet kakkukahvit! :)) Onnittelut meille :)

  VastaaPoista
 3. Nimipäiväonnea sinulle! Siitä kortista tuli tosi hyvä! Onnistuneet lahjat teillä äidin kanssa puolin toisin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Leonida, minäkin ihastuin kovin tuohon korttiin, ja toki lahjaan kanssa! :) Tuossa minun kirjassa oli hauskoja ohjeita, semmotteita "miten tehtiin ennenvanhaan". Ne on aina minusta jotenkin kovin sympaattisia :) Ja oli siinä toki ihan hyviä vanhoja kunnon leivontaohjeitakin, joten ihan mainio kirja se on juu!

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)