lauantai 2. huhtikuuta 2011

Pikku prinsessojen pikku lahja


Edellä mainittuun rasiaan laitoin pienille prinsessoille lahjat; vauvalle unirievun ja isosiskolle tehdyt kaula- ja rannekorut. Koruissa oli ihania akryllihelmiä pujoteltuna kuminauhaan, aika varma valinta pikku prinsessalle. Aijemmin olen ostanut ystävien ja suvun uusille vauvoille yleensä myöskin unirievun. Teddy Kompaniet Diinglisarin, puput, lehmät ja norsut ovat olleet kovasti kaikkien mieleen. Tällä kertaa löysin miYim luomupuuvillasta tehdyn uniriepu-pupun, mikä on myöskin värjätty kasviväreillä. Toivottavasti tämä pehmoinen pitkäkorva on yhtä suosittu ja kestävä, kuin aijemmat seuraajansakin, sen sitten aika näyttää :)


Kortin tein leimailemalla ja Aqua-puuväreillä värittämällä. Ankkataustaan ihastuin kädentaitomessuilla, joten tein tähänkin korttiin sellaisen fiskarsin kolmella erilaisella ankka-leimasimella. Yhden pikkuankoista kohotin taustasta tarrapaloilla, samoin kuin vaaleanpunaisen pupujussin ja onnittelutekstinkin. Melko yksinkertaista, mutta mielestäni söpöistä :)

3 kommenttia:

  1. aawwww miten söpöjä ankkoja. tuollaista taustaa esiteltiin jo muistaakseni edellisessä ihana-lehdessä ja siinäkin ihastuin.. pitääkö noikin leimasimet nyt muka hankkia sit ;)

    VastaaPoista
  2. Nuo ankat on kyllä söpöjä, minusta ehdottomasti hauskimmat tuossa Fiskarsin setissä, mutta kyllä muillekin leimoille jonkin verran käyttöä löytyy, kun vauva kortteja on niin mukava tehdä ja antaa :))

    VastaaPoista
  3. Tämä kortti on niiiin söpöisä!

    VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)