lauantai 19. helmikuuta 2011

Kappas kepponen.Rouva Kepponen ojensi blogistaan tämän ilahduttavan tunnustuksen, kiitos siitä! Jos et ole vielä tutustunut, niin kannattaa piipahtaa Kepposelassa, http://pikkukepponen.blogspot.com/. Kepposkalla on kolme suloista ja iloista poikaa, joidenka kanssa arki ei ole lainkaan tylsää. Rouva tekee hauskoja ja käytännöllisiä ompeluksia, yleensä pojille mutta välille myös itselleen, ja askartelee mielikseen ihastuttavia kortteja! Huhu kertoo, että myös helmet ovat löytäneet tiensä Kepposelaan, joten saapas nähdä mitä niistä syntyykään :)


Tunnustuksen mukana tuli viisi vastausta odottavaa kysymystä;
 
1. Milloin aloitit blogisi?
Se oli loppukesästä 2009 *tarkistaa tilanteen* kappas, se olikin 090909 :)

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee? 
Kirjoitan käytännössä vähän kaikesta, mutta kuitenkin enemmänkin ilahduttavista asioista; kauniista esineistä, askartelusta, sisustamisesta, kokkailusta, ostoksista, käsitöistä, leipomuksista, joulusta ja vähän kantaperhäästänikin. Yritän kuitenkin huomioida blogimaailman avoimuuden, ja läheisteni yksityisyyden, joten siksi välillä aikasta pinnallisesti tässä kroolataan :)

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Onpas vaikea kysymys. Ekana tuli mieleen, se että tämä on minun kirjoittamana, minun juttuja, minun maailmasta, minun silmälaseilla. Ei se ole niin vakavata :)

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen? 
Heh, tämä lähti ystäväni siskon blogista. Ystäväni vinkkasi, että katoppa kun hänen siskonsa on alkanut pitämään blogia Varpunen, siellä on aika hauskoja juttuja. Luettuani muutaman niistä kirjotuksista, innostuin että minulla on jotain askartelujuttuja ja puuhasteluja, mitä voisi olla hauska esitellä omassa blogissa. Olin siis ihan noviisi tässä blogimaailmassa itse tänne hypätessäni, ja alussa lähes ihmettelin että osaankohan mä käyttäytyä täällä :) Onneksi löysin melkein heti tieni ihaniin askartelublogeihin, Maaretin ja Carolan luo, ja heidän matkassaan opin kaikkea ihastuttavaa! Jo aika alkumetreillä minun matkaani hyppäsi Mirka, jonka hauskat kommentit ilahduttivat kovasti, ja jonka kautta itse löysin uusia teitä ja reittejä blogimaailman kartalta. 

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
No ulkonäöllisesti en ihan ole tyytyväinen tähän taustaan, mutta joulua edeltänyt "tapetti" alkoi jo vähän kyllästyttää. Etsiskelen siispä jotain muuta naivistisen hauskaa, mutta kirpakkaa. Sisällöllisesti tahtoisin päivittää blogiani useammin, tehdä kaikkea kivaa, joutilasta, ilahduttavaa ja herkuttelevaa. Joskus vaan kaipaa päiviensä vastapainoksi jotain kepeää, ja tämä voisi olla se paikka mistä ne hetket löytyy :)Hmmm, kenelleköhän minä tämän ojentaisin? Seuraan monia blogeja, ja kaikki ne on ihastuttavia omalla tavallaan. Pikku Kepposesta kerroinkin jo, Uuden kuun ajassa Mirka elelee arkea, tekee korumaisen upeita kortteja ja keskustelee täydellisen virtuaaliserkkunsa Sofiannin kanssa. Arkitaivaan Leonida kertoo sydämellisesti arjestaan, myös kortein ja koruin. Lehtokotilon blogi on romanttisen kaunis runollisine kuvineen ja todella upein sanoineen. Annan aarteista löytyy todellisia aarteita Strömsöön innoittamana. On kyse koruista, korteista, kukista, kehyksistä taikka kasseista, niin kaikkeen löytyy ideoita, mitkä hän kivasti kertoo myös meille muille. Mama Birdien elämä on kaunista ja aina jotenkin ilahduttavan positiivista, sitä kautta olen päässyt kurkkaamaan ihan uudenlaiseen maailmaan, 50-luvun ihanuuksiin ja Burleskiin. Räpeltävä Sanna-Mari puuhastelee ja tuunailee vaikkasta mitä, ihanan innokkaalla ja kokeilevalla tyylillä. Ja kaikkein hienoimmat, upeimmat, ilahduttavimmat ja hauskimmat kortit tekee [mielestäni] täällä blogimaailmassa Carola, Maaret, Miia sekä Krista. Herranen aika kun ihmiset osaavatkin tehdä noin upeita kortteja, ne on kuin taideteoksia! Yksi uusista tuttavuuksista on Hello OZ! matkapäiväkirja Australian reissusta, missä tsikunat kertovat ihanasta irtiotostaan Viirun ja Pesosen innoittamana, sekä kuvien värittämänä. Täällä -30C pakkasessa mieli halajaa rohkeiden naisten matkaan kauas lämpimään.Ojennan tämän tunnustuksen teille kaikille. Matkassanne on ilo kulkea, nähdä kaikkea kaunista, uutta, ilahduttavaa ja hymyillyttävää :)

8 kommenttia:

 1. Aiheesta sait tunnustuksen! Täällä on kiva käydä lueskelemassa juttujasi. Tunnustuksen voisin antaa minäkin, vaikkei minulla omaa blogia olekaan!

  VastaaPoista
 2. Totta, ihan aiheesta sait. Luonasi on kiva käydä kurkkimassa. Ihastuttavasti kerroit blogiystävistäsi, joista muutama myöskin minulle on tuttu. Jonakin kauniina päivänä kurkkaan noihin muihinkin vinkkaamiisi.. Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Ritva ja Hymytyttö, sanoitte molemmat kauniisti :) Kiva kun Ritva olet löytänyt tiesi tänne blogiini, kommenteista on aina hauska huomata kun olet piipahtanut :) Itse löysin vasta Talven jälkeiseen Valoon, joka huokuu onnea ja toivoa. Onnittelut Hymytyttö :)

  Ollos hyvä Anna :)

  VastaaPoista
 4. Voi, kiitos ihanista sanoistasi ja kommenteista kun käyt ilahduttamassa päivääni!!=)

  VastaaPoista
 5. Oi ihanainen Haltiakummi, nyt vasta lueskelen kertyneitä noin neljääsataa lukematonta blogijuttua, kun on ollut aika kortilla ja olen ollut lomilla. Naureskelin sanontabloggauksellesi (Kirka-juttu sai tirskumaan ääneen) ja kiinnostuneena luin tunnustuksiasi tässä jutussa. Muun muassa. Luen aina kaikki juttusi - usein aivan jälkijunasssa, enkä enää kovin usein kommentoiden - ja aina nautin, naureskelen ja tulen hyvälle tuulelle. Kiitos siitä!

  Kiitos kauniista sanoistasi ja tunnustuksesta!

  VastaaPoista
 6. Ihanainen Leonida, olet kauniiden sanojen arvoinen :) Mahtaa sinulla olla kyllä kirittävää juttuja lukiessa. Itse huomaan täällä vierähtävän tovin jos toisenkin, jollen muutamaan päivään ole lueskellut muiden päivityksiä. Ne ovat melkeinpä koukuttavampia, kuin omien juttujen kirjoittaminen :))

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)