tiistai 8. helmikuuta 2011

Askarteluherkkuja

Tässäpä näytille jokunen alkuvuoden kivoista ostoksista :)


Oih, kuvat ovat valitettavasti pimeitä, vaikka kevät onkin tulollaan ja kuvattavat ihania :) Päivät jotenkin juoksevat niin vauhdilla, että illan hämärissä vasta muistan kaivaa kameran esille... Ajan juoksun myötä olen kait saanut innostuksen erilaisiin kelloihin, niin leimoihin kuin stansseihinkin ;) Leimojen ja stanssien lisäksi ostin hauskoja aterin- ja ruuvihaaraniittejä, paljon iloisen kirjavia kukkia, kivan paperilehtiön ja tukevamman askarteluveitsen.


Tässä vielä kasa leimoja tarkempaan tarkasteluun. Osa löytyi ale-laarista, suurin osa ei. Minulla on näissä jutuissa aina lyömätön vaisto; makuni harvoin kohtaa alennusten kanssa, yleensä se osuu siihen kaupan kailleimpaan. Oli sitten kyseessä sohva, sukkikset, takki taikka cuttikset.

Edessä onkin viikon ainoa vapaapäivä, joten taidanpa sen kunniaksi silittää keväisemmän pöytäliinan, ja kipaista kaupasta nipun tulppaaneja. Loppukoot tuisku ja tuiverrus, sulakoot kevät sydämiin :)

5 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia!
  Haluaisin päästä kokeilemaan niitä :D

  VastaaPoista
 2. Sitä on käyty herkuttelemassa oikein olan takaa sielläkin! Ja kyllä on kovin monikäyttöisen näköisiä leimoja löytynyt.

  VastaaPoista
 3. Tosi ihania askarteluherkkuja olet löytänyt! Kiva nähdä, mitä niistä syntyy.

  VastaaPoista
 4. Maukkaita askarteluherkkuja sinulla onkin... itse en ole hetkeen päässyt uusilla ostoksilla herkuttelemaan... pitää yrittää vanhoilla tarvikkeilla pärjätä vielä jonkin aikaa!

  VastaaPoista
 5. Herkullisia ostoksia! Kiva että inspiroiduit Askartelutila-blogista, kerrothan lisää sitten suunnitelmista, jos toteutat...

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)