maanantai 9. elokuuta 2010

Kiitos maailmanparhaat ♥

2,5vuotta olen ollut töissä samassa paikassa. Tai no jos tarkkoja ollaan, niin olen ollut siellä jo pidempään, tehden sijaisuuksia opiskeluaikana ja tienaten rahukkaa lomien aikana. Olen oppinut niin valtavasti; toimenpiteistä, ihmisistä, tavotteista, arvokkuudesta, kohtaamisesta, tekemisestä, toteuttamisesta, dokumentoinnista, ihmisestä ja elämästä.

Olen vihannut aamuja kun olen raahustanut töihin ja murahdellut ensimmäiset tunnit. Olen kokenut turhautumista ja kykenemättömyyttä epäreilujen tilanteiden edessä. Olen ollut hämmentynyt ja surullinenkin onnettomasta henkilöstöpolitiikista ja loukkaantunut alentavasta tavasta hoitaa asioita. Olen fyysisesti ja psyykisesti tehnyt töitä äärirajoilla, ja joskus joutunut jopa venymään niistä yli. Olen kiukutellut, enimmäkseen itselleni siitä riittämättömyydestä, mutta myös konahtanut muille. Olen nähnyt kärsimystä ja surua ja tuskaakin. Olen nähnyt sen kaiken.

Ja silti olen niin onnellinen ja kiitollinen. Olen nauranut koomisia tilanteita, hyviä hetkiä ja uskomattomia juttuja. Olen ihaillen katsonut todellisia ammattilaisia joiden kanssa olen saanut työskennellä, niitä jotka ovat niin kovia "jätkiä/eukkoja", että heidän ei tarvitse esittää mitään taikka todistaa mitään, he vaan ovat. Olen saanut kauniita kiitoksia, kädestä kiittämisiä ja kiitollisia katseita palkkioksi inhimillisyydestäni ja ammattitaidostani. Muistan elämää suurempia, hienoja, uskomattomia selviytymistarinoita. Olen kokenut onnistumisen hetkiä. Olen oppinut niin valtavasti, että kaiken sen ajatteleminenkin pakahduttaa. Koin hienoa toveruutta, yhteenkuuluvuutta, ymmärrystä, arvostusta, kunnioitusta ja ystävyyttä. Olen saanut sen kaiken.

Tänään oli viimeinen työpäivä kera aurinkoisen sydämellisten maailmanparhaiden. Edessä on kolme viikkoa lomaa, sitten uusi työpaikka ja uusi opiskelupaikka. Tosin talo on edelleenkin sama, vaikka työpiste vaihtuukin, ja opinaihe on edelleenkin sama, vaikka koulu vaihtuukin. Vanhaa ja tuttua, mutta silti uutta ja opittavaa. Kutkuttavaa.

Kiitän teitä niin kuin osasin, kortilla, herkuilla ja kiitoksin. Olette tärkeitä ♥10 kommenttia:

 1. Hyvää lomaa ja tsemppiä uusiin haasteisiin!

  Kertakaikkiaan upea värihehku tuossa kortissasi! Ihana.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :)

  Täytyy kertoa että tämä kortti valmistui kyllä niin viimetipassa, että itsekin ihmettelen sen kauneutta ja onnistumista :)
  Sunnuntai kun meinasi mennä hyväntekeväisyydelle, ja vasta kahdeksan aikaan illalla hokasin että minunhan piti leipoa töihin. Ja leipomusten keskellä tuli ystäväkin vielä iltateelle, niin että vasta puoli yhdeltätoista, ukkosrintaman lähestyessä, hokasin että kyllähän sitä kortti pitää olla. Ja koska halusin kortilta paljon, niin päätin värittää tämän kuvan loppuun. Ja vaikka siivet oli väritetty etukäteen, niin kyllä tämän kanssa aikaa meni :p Mutta värit tulivat jotenkin itsestään, tämän värittäminen oli oikeastaan aikasta intensiivistä ja samalla tyhjentävää. Samalla toki ukkosrintama jylisi ja vyöryi ylitsemme, valot vilkkui ja välkkyi.
  Kiitos tekstin kirjoittamiseenkin meni yli puolituntia, halusin saada paljon sanottavaa pieneen tilaan. Joten kahdelta menin nukkuun, 40kpl muffinseja pakattuna, kortti valmiina ja tekstattuna, hiukset suihkun kastelemana ja ilma myräkän vähän viilentämänä. Kello soitti 05:40. Hullua ;)

  Ja nyt vielä istun tässä, oltuani 19tuntia hereillä, siitä 15tuntia töissä ja nukuttuani edeltävästi vain kotvasen.

  En malta mennä nukkumaan, tämä päivä on ollut hyvä ♥

  VastaaPoista
 3. Rentouttavaa lomaa ja tsemppiä uusiin haasteisiin sitten kolmen viikon päästä!Aika jänskää!

  VastaaPoista
 4. oijoi miten kaunis kortti <3 tunteella tehty :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Sanna-Mari, tämä loma menee kyllä juuri niin kuin nenä näyttää; mitään ei ole etukäteen suunniteltuna, fiiliksen mukaan vaan!
  Ja kyllä, kyllä se tuleva vähän jänskättääkin ;)

  Kiitos Anna. Kuva valottui vähän kummallisesti, mutta kyllä siinä ne kaikki suuret tunteet näkyy.

  VastaaPoista
 6. Hyvää ja rentouttavaa lomaa! Tuo korttisi on kyllä ihan huippuhieno - maagista väritystä!

  VastaaPoista
 7. Piti vielä sanoa, että nyt lomasi kunniaksi voitkin osallistua tämän viikon paskarteluhaasteeseen. Siinä pitää korttiin ympätä TÄHTIÄ ja sulla taisi olla muutama;)

  VastaaPoista
 8. Onnea matkaan ja hyvää lomaa! Joskus ei vain voi mennä nukkumaan, kun pitää tehdä kortteja sun muuta... : ) Kortista tuli älyttömän kauniinvärinen!

  VastaaPoista
 9. Ihanaa lomaa! Ihanalta kuulosti myös tuo vapaasta viikonlopusta nautiskelu.. No nyt ehdit sitten vähän pidemmänkin hetken nautiskella vapaudesta. Onnea uusiin haasteisiin!!

  VastaaPoista
 10. Kiitos, loma on kyllä aina lomaa, vaikka voissa paistais.

  Elämä ottaa, antaa ja kantaa. Niillä mennään tytöt! ;)

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)