perjantai 9. lokakuuta 2009

Suklaakoristeita.
Näihin suklaakoristeihin löysin ideat Kinuskikissalta. Googletin kyllä eri ideoita, mutta aina jotenkin päädyn hänen sivuille :)
Mutta suklaaperhoset tein siis noiden Kinuskikissan ohjeiden mukaan. Käytin mallina kahta hänen piirtämäänsä perhosta, mitä sai vapaasti käyttää, joten tässä malleista kuvat:


Piirsin kuvat paperille ja laitoin päälle teipillä kiinnitetyn leivinpaperin palan.Laitoin sulan suklaan minigrip pussiin, ja leikkasin siihen pienen reijän nurkaan. Jälleen kerran reijästä tuli inasen liian suuri, pitäisi jo osata että tekee reijän neulalla eikä saksilla... Mutta tuli noista perhosista ihan hauskoja ekakertalaiseski :) Annoin suklaan jähmettyä hetken "piirtämisen" jälkeen, ja sitten nostin perhoset kuivumaan kolmioksi taittamieni pahvien päälle, mitkä laitoin pakkaseen.Samasta suklaasta tein ristiinrastiin-verkkoa, mitä oli kiva ja helppo tehdä perhosten jälkeen. Verkkojen annoin jähmettyä sellaisenaan pakkasessa, ja leikkasin niistä sitten sopivia palasia kakun koristeeksi.


Lopulla suklaalla koristelin ananaskirsikoita, maalaamalla niitten päät suklaapenselillä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)