torstai 22. lokakuuta 2009

AskartelulaatikotMietin sopivaa säilytysjärjestelmää kaikille askartelujutuille. Jotenkin nuo IKEAn KASSETT-sarjan erikokoiset laatikot miellyttävät, ja niitä piti sitten hakea, paljon. Pari iltaa meni telkun ääressä laatikoita kooten (sukkapuikko on muuten hirmukätevä napsauttaessa laatikoitten reikiä auki). Sitten yritin jaotella erilaiset askartelujutut ryhmiin, ja jaoin ne oikeisiin laatikoihin. Vielä pitäisi tehdä nimilaput laatikoitten etupaneleihin, kunhan vaan keksisin jonkin kivan fontin. Mutta nyt on laatikot kasassa ja paikallaan kirjakaapeissa. Pohdin tässä että pitäisiköhän sitä ostaa vielä yksi BILLY-kaappi, niin siinä olisi sitten tilaa kirjoillekin ;) 


3 kommenttia:

 1. Voi jessus! Ihailtavaa.
  Voitko tulla järkkää munkin askartelutarvikkeet? Leipomustarvikkeet on mullakin Ikean peltiboxeissa (mahtuu kolmeen isoon), mut askartelujutut sikinsokin hukassa pitkin kämppää.

  VastaaPoista
 2. Heh :)
  Toi oli yllättävän kivutonta, laatikoita piti olla vaan ihan julmetusti, että sai kaikki omiinsa. Tosiaan tuo nimilappujen tekeminen on haasteellista, mutta tarpeeksi monta kertaa kun otan aina väärän laatikon, niin kyllä ne sitten piankin valmistuu ;)))

  VastaaPoista
 3. Kiitos vierailusta =)! Tulinpa heti kurkkimaan tänne :)..Vau! Jollakin on tavarat järjestyksessä..itsekin jotain pieniä korttikoristeita lajittelin viikolla lokerikkoihin, että olisi helpompi muistaa, että mitä omistaa. Jää monesti unohduksiin koristeita, jos ne pyörii jossain pusseissa ja eripaikoissa.

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)