maanantai 26. lokakuuta 2009

Mirva Myyryläisen hymyillytys-taulut


 Kotikylä 2009


Piipahdin päiväkahvilla Suomen ytimessä, eli Lempäälässä. Idea Parkissa on montakin kahvilaa, mutta Liisan leipomon Cafe Delisa on aivan ihanaa lakkajuustokakkua ja tiramisuleivoksia. Tällä kertaa ihanan leivoksen ja kahvin ohessa oli innoittavan hauskaa taidetta, mikä sai ainakin minut innostumaan.
Kahvilassa oli Tamperelaisen Mirva Myyryläisen akryylimaalauksia, mitkä minun mielestäni ovat naivistisen nokkelia, hauskoja ja onnellisia hymyillytys tauluja. Taulut olivat myynnissä, ja mielestäni 60-80e näistä käsinmaalatuista ilotuksista on hyvinkin huokea hinta.
Nämä kuvat on minun suosikeista, lehmuista ja hauskoista väreistä. Tässä linkki Myyryläisen omiin kuvatuksiin hänen tänä vuonna maalaamista tauluista, huomioi myös muiden vuosien kansiot.
Kahvilassa oli taiteilijan yhteystiedot, ja kun kaikki kun eivät pääse Lempäälään niitä tarkistamaan, niin kerrottakoot että lisätietoja ja tilauksia saa lähettää s-postiin mirva.myyrylainen@kotikone.fi


Kevättä rinnassa 2009

 

Kesäretki 2009

 

Kertut ja Pirkot 2008

4 kommenttia:

 1. Heippa, itsekin tykkään naivistisista nokkelista jutuista, varmaan tiedätkin Raija Nokkalan ihanat kuvat. Näissä Myyryläisen töissä oli vähän spookya nuo luurangot maanalla. Toisaalta hauska kontrasti naivistiseen ''yli-hempeään''maisemaan. Erikoisia ja ajatuksia herättäviä...
  T:Tanja-Sofia

  VastaaPoista
 2. Minä olen ihan hirmuhuono nimissä, mutta heti googlasin tuon Nokkalan ja totta, kun näin niin tiesin :) Nuo Myyryläisen työt ovat kyllä astetta ironisempia, mutta siksi ehkäpä vähän nokkelampia kuin Nokkalat (tai ainakin niin minä sen miellän :D) Ja totta, nuo luurangot on ehkä liikaa, tosin niissä oli muutama hauskimmista tauluista, kuten "naapurisopu" :D)) Ja huomasitko, osa niistä luurangoista oli maalattu pimeässä loistavalla maalilla ;) Heh.

  VastaaPoista
 3. Hej!

  Minusta tuli juuri samaisesta kahvilasta "Oh my dog" nimisen taulun onnelinen omistaja. Iloa sen olla pitää, ja väriä, ja se joku juju, kuin että siinä taulussa on sataa kissaa yhden koiran ympärillä.

  VastaaPoista
 4. Hej!!

  Tiedän sen taulun, se on ehdottomasti yksi hauskimmista! Voi että, yhtään en ihmettele, jos oletkin onnesta myyryläisenä :) Se on tosi hauska, ja kiva taulu, onnittelut!

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)