perjantai 23. lokakuuta 2009

Ihkaensimmäinen tunnustus :)

Tällaisen söpöisen syksyisen hyvänmielen tunnustuksen sain ihanaiselta Maaretilta, kiitos kaunis!  Olet niin taitava ja innostava, että käyn kurkkimassa blogistasi tasapainottavan kauniita puuhastelu "piristeitä" päivittäin :)


Ja iso KIITOS kaikille muillekin blogissani vierailleille ja varsinkin kommentteja jättäneille; niistä tulee aina jotenkin hassusti hyvälle mielelle :) Kaippa sitä ihminen on helppo olio, mutta kaikki tuommoinen lämmittää

Ohjeita:
Anna tämä tunnustus blogeille, jotka tuovat sinulle iloa ja innostusta syksyn harmauteen.

1. Tunnustuksen saaneet saavat laittaa kuvan blogeihinsa.
2. Linkitä blogiin jonka pitäjältä sait tunnustuksen.
3. Nimeä haluamasi blogit (määrä vapaa)joille haluat tunnustuksen antaa ja linkitä heidän bloginsa. 4. Jätä viesti heidän blogeihinsa, jotta he tietävät nimeämisestä.

Minä puolestani annan tämän seuraaville henkilöille; ihanan pedantille, taitavalle sekä tuottelijaan innostuneelle Varpuselle, innokkaalle, suloiselle "maailman parhaalle" Puikkoverstaan Paulalle sekä ihastuttavia koruja taikovalle taiturille Satumaisiin tarinoihin. Kaunista syksyä kimulit :)


2 kommenttia:

  1. Hih, kiitos kauniista sanoista!!

    VastaaPoista
  2. Oi, kiitoksia!

    Tämä on myös minun ihka ensimmäinen tunnustukseni. =) Tosin eipä ole ihmekään, niin harvakseltaan kun blogiani päivitän.

    VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)