tiistai 11. marraskuuta 2014

Hetkessä - Suklaisia ihaNaisia


Minulla on jokunen naisporukka, joidenka kanssa tapaamme säännöllisen epäsäännöllisesti parantamaan maailmaa. Yksi niistä on Kätsyt, eli Kätevät emännät, joista olen monestikin kertonut täällä. Toinen porukka on entisten työkamujeni kanssa, PKÄ, ja me neljä pyrimme näkemään vähintään parin kuukauden välein, vaihtamaan kuulumisia, välillä vain kahvittelemaan pikaisesti kaikkien vuorotöiden mukaan, tai joskus jotain retkeilemäänkin. Ja voin nyt tässä paljastaa, kun ei tätä monotonista tekstiä kuitenkaan kukaan lue, että lyhenne tulee sanoista parhaat katkerat ämmät. Alkoholilla saattoi olla osuutta asiaan, miehillä ainakin :)

Kolmas naisporukka on koko elämäni harrastuksen, tai lienee jopa elämäntavan mukanaan tuomia. Heitä, joidenka kanssa olemme kakarana kiertäneet kaikki kesälomat ja hiihtolomat leirejä, opetelleet yhdessä erilaisia juttuja, ja joidenka kanssa jaamme kasan ihania lapsuuden ja nuoruuden muistoja. Kutsuttakoon heitä nyt tässä Punasen Ristin kamuiksi. Heidän kanssaan tapasimme tässä taannoin.


Ystäväni Piia kutsui meidät kaikki luokseen tekemään raakasuklaata ja tutustumaan heidän uuteen taloon. Piia olikin itse tehnyt meille suklaat maisteltavaksi, koska tiesi, että meidän aika menee kuitenkin puhumiseen, ennemminkin kuin tekemiseen :) Ensin hän tarjosi meille iltapalaa, salaatteja, itse savustettua kalaa sekä kanaa. Porukassamme on paljon erinäisiä ruokarajotteita, ja Piia oli upeasti huomioinut tämän. Ja illan teeman mukaisesti salaatinkastikekin oli suklaista :)

Tavoillemme uskollisena sauna oli lämpimänä, ja kylpyläosastolta löytyy kaikkea suklaista niin hiuksille, kantapäille kuin koko vartalollekin. Aivan ihana idea! Ja yllätys yllätys, illan päätti suklaa.Ihanaa kun on ihmisiä, joidenka kanssa on hyvä nähdä vuosienkin jälkeen, ja ihmisiä, jotka viitsivät järjestää, ja ihmisiä joidenka kanssa on vaan niin hyvä olla suklaassa kieritelty :)

Tämä nyt muistutuksena itselleni ja meille kaikille - aina löytyy aikaa nähdä ystäviä, ja aina on syytä juhlia! *suklaa sytämiä*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)