sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Hetkessä - Maailman paras siskoloinen


Olenkin kertonut täällä jokusen kerran siskoloisten talosta, minkä rakennusvaiheista, sisustamisesta ja nyttemmin elostakin voi lukea heidän blogistaan, Omakotikotitalomme.

Marraskuun hetkellisessä lumistumisessa sisko järjesti raksailussa, muutossa, sisustamisessa ja kotiuttamisessa auttaneille naisystävilleen herkku- ja saunaillan, ja jälleen oli syytä juhlaan! Tässäpä nyt jokunen kuva kyseisestä saunaillasta tänne teidänkin ihasteltavaksi, lisää kuvia ja juttua löytyy siskoloisten blogista :)


Pitkä, yli kymmenen hengen ruokapöytä sijoittuu keskelle kotia, ja enimmäkseen sen äärellä iltaa vietimmekin, nautiskellen kaikesta; ruuasta, seurasta, juomista, naurusta, jutuista ja lämmöstä.

 

 
Ja pöytä oli katettu siskon itse tekemillä herkuilla! Ajatuksena oli kebab-ilta, ihan kaikki mahdollinen itse tehtynä. Nämä kaikki ruuat oli muuten gluteenittomia, ja todella lämpimästi suosittelen kurkkaamaan ohjeet, ja viettämään herkullisia pikkujouluja taikka uutta vuotta näiden ohjeiden avulla! :)

Tässäpä illan menu kokonaisuudessaan, minkä linkit johtaa siskoloisten blogiin ja kyseisiin resepteihin.

SAUNAILLAN MENU
 
KEBAB-BUFFET JOKA MAKUUN
Keitettyä riisiä
 
 
 
HERKKUJEN HERKUT
Valkosuklainen sateenkaarikakku

Ja ihan vain kuvausteknisistä syistä täytin lautaseni kaikella mahdollisella, jotta näkisitte mitä herkkuja pöydässä oli ;) Jeskamandeera miten hyvää! Itse tykkään yleensä syödä kebabin iskender-vesiona, eli lihaa, pitaleipäkuutioita, jugurttia, muita sooseja ja salaattia. Tällä kertaa olin erityisen ihastunut tuohon etikkaiseen kaalisalaattiin, tsatsikiin, lihoihin ja vihreään salaattiin, mitä hunajamelooni ja pirskahtelevat granaattiomenan siemenet mukavasti uudisti. Toisaalta, niin kuin kuvasta näkyy, tykkäsin kyllä ihan kaikesta! *sytämiä*


Jälkkäri herkuiksi sisko oli tehnyt flania ja todella todella hyvää jauhotonta suklaakakkua. Suklaakakku on kyllä luvattoman tuhtia, mutta pienipala silloin tällöin ei voi olla rikollista. Korkeintaan vähän vaan paheellista ;)

Minä tein siskolle tuon sateenkaarikakun, täällä aiemmin kertomalla Kinuskikissan mahtavalla sateenkaarikakku-ohjeella. En kirjoita tähän ohjetta vieläkään erikseen, koska tuolta Kinuskikissan sivuilta kannattaa tsekata kyseisen postauksen kommentit, ja siellä esille nousseet ongelmatilanteet ja niihin hyvät ohjeet. Tämän kakun värit, liila, keltainen, harmaa ja valkoinen, tulivat siskoloisten talvisisustuksesta ;D Ihan vähän vaan hykertelin, kun kakku onnistui noin hyvin. Pohjana oli tällä(kin) kertaa gluteenittomia GrazyBakers Suklaa Cookies, 300g hienoksi murskattuna, ja n.75g voisulaa sekaan sekoitettuna. Nuo keksit on ihan älyttömän hyviä, niin gluteenittomaan leivontaan, kuin ihan muuten vaan tarjottavaksi, suosittelen.


Illan ohjelmaan kuului lisäksi paljon raportointia (=juoruilua), naurua, iloa, hyviä juttuja, saunomista, paljuilua ja hyvästä seurasta nautiskelua, saunajuomia unohtamatta. Vallan onnistunut naisten ilta siis tämäkin! :)

Muistakaa ihimiset, aina on syytä juhlaan!

2 kommenttia:

  1. Osuikin juuri tuolle päivälle tuo lumisuus :) Ja juuri noin se meni. Kaikki oli täydellistä, niin ruoka kuin seurakin.

    VastaaPoista
  2. Voi että teillä on ollut ihanat kemut! <3 Juuri tuollaista sitä ihminen tarvii. :)

    VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)