lauantai 26. heinäkuuta 2014

Kynsilakkakoruja maailmalle

Ulkomailla asuva ystäväni oli käymässä Suomessa, ja toi tullessaan ison kassin kaikkia ihania paikallisia käsitöitä tuliaisiksi. Niinpä tein hänelle siukkuloisten ja itseni puolesta korut matkaan maailmalle.


Kaulakoru, korvikset ja sormus on samaa sarjaa, jälleen kynsilakkakoruja. Itse olen ihastunut noihin oliivi-ketjuihin, ja sillä kävin Ideaparkin Timanttiset-liikkeestä ostamassa sellaisen tähänkin korusettiin. Ystävällinen myyjä tiesi, että ketju tulee lahjaksi riipukseen, minkä olen itse tehnyt, ja kysyi, että haluaisinko ketjulle vähän isomman rasian? Mielelläni toki tämän otin vastaan, ja mielestäni tuo Timanttisten korurasia oli niin kaunis, että se tässäkin ihan maininnan ansaitsee :) Koristelin rasiankannen vielä lahjan saajalle sopivalla paperilla, muuta tähän korusettiin ei tarvittukaan. Valmis.

 
Turvallista Kabulia ystäväisemme, pidä huolta kaikista, varsinkin susta! ♥

6 kommenttia:

 1. no on kyllä hyvän näköinen rasia kertakaikkiaan. tulevat hyvin esille nyt nuo kaikki korut, ja niitähän on hyvä myös säilyttääkin samaisessa rasiassa. onkohan noita ihan myynnissä siellä vai tulevatko vaan ostojen mukana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös vaan olekin, ihastuin noihin rasioihin heti ekalta seisomalta. Itsekin mietin, että saisikohan niitä jostain ostettua, noissa tosin on nuo timanttisen leimat kannessa, niin jotenkin en usko, että he niitä kovin mielellään myyvät ilman omaa sisältöään, mutta ainahan sitä voi kysyä :)

   Poista
  2. voi olla tosiaan etteivät myy niitä yksittäin jos ovat firman logolla varustettuja. luulisi noita saavan myös erilaisista pakkausmateriaaleja myyvistä nettikaupoista. tilausmäärät vaan saattavat olla hieman isohkot. vaikka otettais puoliksi niin esim 100-200 rasiaa saattaa silti olla hieman yli tarpeen ;)

   Poista
  3. No mutta selvitellään :) Mä tiedän ainakin yhden rouvan, joka on tosi otollista maaperää juurikin tuollaisille tilauksille ;)

   Poista
 2. Hienot korut kauniissa rasiassa. Tuollainen oliiviketju pitää minunkin hankkia. Oma kynsilakkariipukseni ei ole vielä päässyt käyttöön puuttuvan ketjun takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kalevalakoru käyttää monissa koruissaan tuota oliiviketjua, ja sitä kautta olen niihin tykästynyt. Nyttemmin vasta olen huomannut, että niitä saa ostettua muutenkin ja eri mittaisina. Itse tykkään tuollaisesta vähän roheammasta, mutta kuitenkin jotenkin tyylikkäästä ketjusta. Niinpä oli hyvä, että sattumalta löysin nuo oliiviketjut nyt keväällä, sen jälkeen olen ostanut ko. ketjut kolmeen eri lahja kynsilakkakoruun :)

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)