torstai 12. tammikuuta 2012

Kylppärin seinä uusiksi

Minua häiritsee kosoltipaljon kylppärin persikkaiset kaakelit, ne kun on vaan yksinkertaisesti rumat. Olen jo tovin suunnitellut kaikenlaista saadakseni kylppäriin jotain muuta katseltavaa kuin rumat seinät (ei sillä että siellä nyt hirmuisesti tulisi vietettyä aikaa, mutta pakollisia istuntoja siellä on vaan aina välillä pidettävä).

Sain viime vuotiset synttärionnittelut tätini poppoolta hauskalla kortilla, ja siitä se ajatus sitten lähti kytemään.

(kuvan saa isommaksi klikkaamalla, niin teksi näkyy paremmin)
 
Ostin IKEAsta, Minimanista ja Clas Ohlsonilta erikokoisia valkoisia, leveitä, syviä kehyksiä pikkutauluja varten. Vaihdoin kylppärin pitkällä seinällä naulakoiden paikkaa ja kiinnitin seinälle pienen lasihyllyn kynttilöille, hajuvesille ja "tilpehöörille".

 

Kätsyistä Anna ilahdutti minua tekemällä kaksi pienintä, ja oikein söpöistä taulua. Mielestäni Audrey Hepburn on salaperäisen kaunis nainen, ja hänen kuvan halusin yhteen tauluista. Itse en nyt _ihan_ ole yhtä kaunis kuin Audrey, en ainakaan aamutuimaan, joten osa kieroutunutta huumoria oli kiinnittää taulu samalle korkeudelle vastapuolen seinän peilin kanssa ;)


Lisäksi tein kaksi taulua leimaamalla mustalla kohojauhella kauniit naisten kuvat, leimat sain lainata ihanan Mirkan varastoista. Kuvien taustat on tehty punaisen- ja ruskeansävyisillä musteilla tuputellen. Näissä kehyksissä kuvat tulivat heti lasin alle, ei kehyksen pohjalle (niin kuin esim Audrey ja pikkutaulut), joten laitoin näihin tauluihin koristeeksi perhosia, tekstit "charm" sekä "glamour" ja "timangeja" taulun lasin päälle liimaten.


Vielä vähän lisää punaisia timangeja, mitä seinällä oli jo ennestään, sekä muutamat punaiset helmet. Jatkossa tauluja voi vielä lisätä, kiinnitys on tauluteipeillä, joten kaakeleihin ei jää jälkiä ja vesieriste ei mennyt rikki. Toisesta suunnasta taulut näyttää tältä;


Miten nuo kaakelit voikin näyttää joka kuvassa ihan eriväriseltä... No oikeasti ne ovat hennon persikansävyiset, ilmeisesti jokin 90-luvun tukkuerä....

Ja siis niin, siksi tauluissa on niin paljon punaista, kun kylpyhuoneeni on muutenkin punainen,

(ylänurkassa kantakodista saatu punainen lääkekaappi, ainakin 30vuotta vanha, sain sen omilleni muuttaessa, ja sen kaveriksi kaikki muukin on muuttunut punaiseksi)

Vielä joskus kun saisin valkoisen kylpyhuoneen punavalkoisella shakkiruudukko lattialla, niin saisin nämä kaikki sitten sinne aamujani piristämään. Ja juu, tämän takia en oikein pidä punaisesta väristä vaatteissani taikka koruissani; punainen on minulle vessaväri ;)

10 kommenttia:

  1. Oi,ihanan näköistä! Laitoin blogisi blogiluettelooni. Iloista päivää!

    VastaaPoista
  2. ihana blingbling-tauluseinä <3 ja toi sun vessa on muutenkin niiin ihana :) livenä vielä kivempi kuin kuvissa :D

    VastaaPoista
  3. Mä olen aina ajatellut ne kaakelit keltaiseksi, hassua. Ja siis ihan TODELLA hyvä idea tuo punavalkoinen shakkiruutulattia. Ei ollut edes tullut mieleen, muuten valkosta seinät ja sitten kaikki nuo tilpehöörit, olis kyllä Sairaan hieno.

    VastaaPoista
  4. Ps. tykkään tästä uudesta talvi-pohjasta. Meinasin sanoa, että mun värit, mutta niin on kyllä sunkin :)

    -L

    VastaaPoista
  5. Olen jo kylppärisi fani ollut, koska siellä on niin kivaa viettää aikaa, koska on paljon pieniä (punaisia) yksityiskohtia katseltavana! :) Nyt se on vielä parempi!

    VastaaPoista
  6. Onpas teistä tosi moni käynyt meillä pissillä! :)) Niinpä, vessassa pitää olla kaikkea katseltavaa, Kuopijossa asuessa mulla oli vieraskirja vessassa; se oli punainen, ja siihen tuli tosi hauskoja terkkuja pikaisilta vessakäynneiltä. Kannattaa kokeilla (mutta kynä kannattaa pestä samalla kun ovenkahvatkin) ;)

    VastaaPoista
  7. Ja miten ihmeessä siukku sä oot nähnyt nuo kaakelit keltaisina?? Hassu nää oot, vaikka meillä onkin sinänsä hyvä värimaku :)

    VastaaPoista
  8. Hetkellisesti ollut äiskän värisilmä ;)

    VastaaPoista
  9. Hehehheheee, meinasinkin kysyä että minkäs värinen se matka-arkku taas olikaan ;)))

    VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)