tiistai 19. lokakuuta 2010

Syksy asuu meillä.Näillä se mennä lompsii ja tallustaa.
 Kukkia se tuo harvakseltaan, mutta hehkuu silti

  Teetä se lipittää vaikkasta huru mykket

Ja polttaa kynttilöitä iltojen iloksi.
Puuhun se sai ruskan
ja käsityökopan viereen paremman valaisimen.
Riku-Krokomatiili on perus könsikäs, ja ihmettelee syksyn puuhasteluja hillitysti kyttäillen. Mene ja tiiä mitä kulloinkin tapahtuu, joten parempi pitää vahtia.

7 kommenttia:

 1. Ihanat saappaat, ihana puu!!! Kivaa syksyä!!

  VastaaPoista
 2. Kivoja syksyjuttuja! Ruskapuu on kyllä ihan paras. Ei kyllä Rikukaan pöljempi, lienee kyllä ympärivuotinen kaveri :)

  VastaaPoista
 3. Hieno toi sun syyspuu. Tuleeko siihen sitten keväällä hiirenkorvat?

  VastaaPoista
 4. Juu, Riku-Krokomatiili pitää kyllä vahtia ihan vuoden ympäri, mutta näin syksyllä se näyttää vähemmän lempeältä kuin kesällä... Kaippa sillä on jokin asenne ongelma :p

  Ja puussahan on milloin mitäkin, kukkia, lunta, jäätä, hiirenkorvia ja lehtiä. Nyt on menossa etsinnät tuon linnunpöntön tilalle, katotaan josko pukki tois, ellen ite tee ;)

  VastaaPoista
 5. Teillä asuva Syksy näyttää olevan myös varsin tiptop luonteeltaan viitaten edelliseen järjestyksenpitokeskusteluumme... ;)

  Ihan hillitön tuo puu! Ja keittiön pöytäliinakin on kyllä upea ("vähänx ihq" siis). Haaveilen itse ajasta, jolloin voisin laittaa pöytätasoille ylipäätään mitään ilman että Pikkuveli repii ja raastaa. Ehkä vuoden, kahden päästä.

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva kuvakertomus, hauska!
  Kaunis koti - ihanasti koordinoidut värit!

  VastaaPoista
 7. Kiitos armaat, ilahdutatte taas iltaani :) Tänään olen itseasiassa hoitamassa pieniä sisariani kantakodissani, missä on tavaraa enemmän kuin meillä kaikilla yhteensä. Tää kaaos on täysin hallitsematon :D Leivoinpa sitten siis kakun!

  (No joo, tunnustan, leivoin sen ihan kylläkin vaan siksi, että mimmit muisti ilta seitsemältä että huomenna on myyjäiset... Mutta kuulostaahan se kauniilta että kaaosta hallitakseni tein jotain kaunista; kaardemummakaakun ;))

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)