maanantai 25. lokakuuta 2010

Dicky bird

Ankean ja kolkon syksyn keskellä on kiva muistella kesän hetkiä. Tässäpä teillekin yksi niistä.

Siskon kanssa poikettiin yhtenä heinäkuun lauantaina Porvoossa, ja tämä ihanuus löytyi sieltä piskuisesta designe kaupasta. En tiedä mikä tässä on, mutta kolahti ihan heti. Naivistisen yksinkertaisen kaunis, jotenkin ehkä "sinisilmäinenkin". Eniten tykkään noista tyttöjen otsatukista ja raitasukista :)


Näitä ihania Dicky birds kortteja en ole nähnyt aijemmin, mutta netistähän niitä löytyy tietenkin lisää. Kurkin lisää täältä, ja nuo keishat sekä eskimo ovat myös ihastuttavia. Joten jos vastaan tulee, niin mua saa aina muistaa ;)

Hyvää uutta viikkoa ihan kaikille, varsinkin sinulle! Jos ei juuri tänään aurinko paistakaan ja elämä ei jaksa hymyillä, niin aina voi muistella menneitä ja toivoa tulevia, ja hymyillä sille sitten :)

3 kommenttia:

  1. Täällä täytyy vetää menneiden muistelulla ja tulevien toivomisella. Lauantaina auringonpaiste ja ekat jäät inspiroivat poikia, sunnuntaina pojatkin alkoivat sanomaan, että eikös me voitaisi mennä etelään. Mä oisin ihan valmis :) Perkeleen syksy!

    VastaaPoista
  2. Myönnän että ajastin tämän tekstin aijemmin, enkä tiennyt kuinka ankean harmaa tämä(kin) maanantai on. Mä sitten vihaan syksyä. piste.

    VastaaPoista
  3. :D Voi teitä, kullanmurut! Toivotaan vaan aurinkoa ja kaikkea muutakin kivaa - samalla kun pyöritään ahdistuksen ja ketutuksen alhossa. Mä ainakin ole rehellisesti myöntänyt, että ei edes ketuta vaan suorastaan v*tuttaa (no, nyt oli kyllä ruma sana!!!) Ei auta valo, ei huulipuna. Uusi luomiväripaletti sentään hiukan piristää kuten kyllä muukin maallinen omaisuus. Voi meitä...

    VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)