lauantai 18. syyskuuta 2010

Hillittömät hullut helmet


 Olen tässä seurannut huolestuneena tilanteen kehitystä, mutta nyt on jo pakko jakaa asia teidänkin kanssanne. Meille on muuttanut huolestuttavan paljon helmiä. En oikein tiedä että miksi ne tänne änkeävät, mutta aina niitä jostain tulee. Tähän asti enemmistössä olleet hippeilevät, lempeät puuhelmet, mutta tänään tänne änkesi iso pussillinen violotteja kitsch lasihelmiä, ja nyt nuo muoviset hirvitykset kirkkaina ja violotteina on selvästikkin valtaamassa koko helmilaatikon.

Yhtään en ymmärrä että mitä täällä on tekeillä, mutta vahva on epäillys, että jotain tästä syntyy. Tätä tilannetta pitää tarkkailla.

10 kommenttia:

 1. Mielenkiinnolla odotan mitä noista oikein syntyy! :)
  Mun tekis mieli isoista lasihelmistä joku riipus väsätä...ehkäpä joululahjaks jolle kulle, mutta se on vielä ajatuksen tasolla, mitään hankintoja en oo tehny.

  VastaaPoista
 2. Haaah hah haa! Seli seli... ;) Mistä näitä helmiä oikein tulee? Ihan samasta paikasta kuin ne mun värit (viimeisin hankinta siis ne tussit, joista on tulossa oma postauksensa) ja leimat ja ja ja. Pieni ihminen vaan on heikko, eikä voi vastustaa suuria luonnonvoimia!

  VastaaPoista
 3. Hih :) Eihän sille mitään mahda, kun helmet hyökkää.

  VastaaPoista
 4. Niin no on mulla aika vahva aavistus mistä ne helmet ovat tiensä tänne löytäneet. Jotain vihiä meinaan antaa lähes joka pussissa oleva Sinellin hintalappu. Mutta mitään en tunnusta, nih. :)

  VastaaPoista
 5. ei se väärin oo että helmiä kasaantuu.. se on väärin jos ei niistä mitään sitten tee ;)

  VastaaPoista
 6. Leonidalla taisi olla jotain kokemusta siitä kuinka Sinellin helmiin tuhlataan omaisuus ja todetaan, että jostain muualta olisi saanut huokeammin. Olikos se muistaakseni Beads Direct (???) joka toimitti jenkkilästä kuluitta. Ai, niin. Unohdin, ettet harrasta nettishoppailua. Unohda siis tämä vaatimaton vihjeeni... :D :D

  VastaaPoista
 7. Mirka!!!!! Missä on lähimmäisen rakkaus, kysynpähän vaan...?? :D

  No ei, enhän mä tonne sorru, mähän en shoppaile netistä ENKÄ mä helmeile... Damdidamdam.

  VastaaPoista
 8. Hih hii, helmikärpänen on sinua puraissut! Tervetuloa joukkoon kummaan! : D : D : D

  Juuri tein Beads Directiin tilauksen, kun tuli tarjous, että ilman postikuluja, kun menee yli 45 punnan (on siis UK-firma). EU:ssa olevissa firmoissa on se huono puoli, että voi tilata ihan niin paljon kuin ilkeää ilman, että menee veroja ja tullia! USA:sta kun tilaan, ostan aina max 45 eurolla (sis. lähetyskulut), ettei joudu maksamaan alvia. Tulliraja onkin 150e. Ja se postikuluton paikka on siis Gemshow-Online... Valikoima on suht suppea, ja kivihelmissä laatu ei niin hyvä kuin verrattuna vaikka Fusion Beadsiin tai GemMalliin, joissa sitten on postikulujakin, mutta kaikissa niissä on etunsa. Gemshowsta ostan usein hopeaa, kun tulee -20% alepäiviä. Helmetin foorumissa löytyy kyllä listausta suomalaisista ja ulkomaisista helmikaupoista kommentteineen. Sinne vaan liittymään yhteisön jäseneksi, jos helmikärpäsen purema ei tahdo parantua.

  Tai sitten osta Suomesta vaikkapa Villihelmestä tai Helmien Talosta, joissa pääset todennäköisesti hiukan edullisemmin kuin Sinellissä. : ) Hah hah haaaaaaa....

  VastaaPoista
 9. Heippa. Mä näin askartelulehdessä idean, missä oli rautalankaan pujotettu helmiä. Siinä oli tehty sydän, joka roikkuiovessa,mutta noistahan voisi tehdä vaikka nättejä kirjaimia, naulakon tms. ! Mä sain ainakin idiksiä tuosta mun helmivarastojen käytölle.
  T:Sofia

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)