sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Lahjakas olo

Minä kun olen perusluonteeltani kiltti [välillä vaan peitän sen vilkkaan ulosantini taakse], niin näin joulunjälkeen on kovinkin lahjakas olo :)


Sain siskoloisilta ihastelemani Vitriinin sekä puiset pihdit esim paahtimeen jumittuneen leipäpalan kesyttämiseen, veikkaloisilta ihonhoito tuotteita, äidiltä toivomani hunajan keltaiset vedenkeittimen ja leivänpaahtimen. Ystäviltä autoon turvalamppu/tuulilasinsärkijä/turvavyönkatkasijan, Tädiltä uudet villasukat, isälöisiltä toivomani Dremel 3000, enkelikellon ja toki perinteiset DVD puhdistajaiset [isäni on suuri DVD alemyyntien ystävä, ja haalii kaikkea mitä halvalla saa. Usein sitten kotona vasta huomaa että hänellä olikin jo kyseinen lehva, ja tuplat siirtyvät lahjaksi annettaviin. Välillä kovinkin mielenkiintoisia yhtälöitä :D] Pikkupikkusiskolta suklaatia (mitä ei yllättäen enää näy tässä kuvassa...) ja pikkupikkupikkusiskolta hienon talvipaperikon. Itseltäni sain nuo Store of Hopen korut [keltaruskeat helmet Vitriinissä].

Mitäköhän tästäkin kaikesta voi päätellä? Lahjansaajana lienee aina paleleva vanheneva nainen, joka on turvallisesti niin liikenteessä, kuin leipää paahtimesta nitkuttaessaankin, joka tykkää askarrella pientä kuin suurtakin, jonka silmää miellyttää kaikki kaunis ja joka tulevaisuuteen katsoen arvostaa perinteitä. Hirmulahjakasta sanon mä!

12 kommenttia:

 1. Hyvä analyysi :D

  Mä ostin aivan saman korusetin itselleni joululahjaksi. Analyysikyvyn lisäksi sulla on myös hyvä maku :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Niin no, mä oon ostanut kaikkiaan kahdeksan korusettiä tuolta Store of Hopesta, neljä niistä meni nyt jouluna lahjoiksi, ja kappas vaan, neljä jäi itselleni ;)) Piti noita lahjaksi antamiani linkata tähän, kun olivat niin nättejä, mutta äidille antamani "Unripe Blueberry"-setti ja kälylle antamani "Jade"-setti ovat näköjään jo loppuunmyyty/ poistuneet sivuilta. Harmi, olisin halunnut "näyttää" niiden kuvat. Sisko sai "Purple Lillies"-setin, mikä kanssa oli hirmupaljon mieleiseni ja ystäväni Uuu sai "Plum"-setin.

   Taidan ainakin yhden noista omistani arpoa täällä joskus. Tosin bloginihan on edelleenkin määräämässäni arvontojen teko-kiellossa; Vieläkään en ole toimittanut Annalle ja Koolle edellisen arvonnan voittoja. Noloooooo. Tavoittelin jotain suurta, mikä ei onnistunut, piti kehitellä jotain tilalle ja sekin jäi. Täytyypä hoitaa sekin asia tässä kuntoon :)

   Poista
  2. Tuo Store of Hope oli kyllä hyvä vinkki. Minä ostin sieltä kälylleni korusetin joululahjaksi ja minusta sekin on kiva.

   Mä oon vähän niinkuin arvontakiellossa itsekin. Se palkintojen toimittaminen on niin VAIKEAA. Mulla on samanlainen vaikeus myös sopimattomien nettitilausten palauttamisen suhteen.

   Poista
  3. Mä rupeen oleen purjeessa noiden kahden kirjakerhon kanssa, mihinkä kuulun. Mutta kun tulee kahdesta paikasta "kuukaudenkirjat" ja niiden lisäksi vieläpä melkein joka kuukausi jokin ylimääräinen kuukaudenkirja, niin en pysy enää mukana että mitä oon perunut ja mitä en, ja olen tosi huono palauttamaan niitä postiluukusta kolahtavia kirjoja... 20-40e kirjasta mitä en ole edes halunnut on ihan turhaa.

   Ja hei hei hei, mä tiiän yhen joka on kylläkin saanut sun blogista arvontapalkinnon ittelleen ajallaan - kiitos! :) Mun edellisestä arvonnasta on niin järkyttävän pitkä aika, että oikeesti kyllä hävettää toi palkintojen toimittamuus. Mutta kun piti tekemäni jotain suurta ja mahtavaa, eikä se sitten onnistunutkaan, niin meni VAIKEEKS. Tämä pitänee kyllä korjata ASAP.

   Poista
 2. Wow, mitä lahjoja :)
  Mää en ainakaa joutunu mitenkää kauheen kauan arvontavoittooni oottaan sillo joskus :D Mun piti kanssa järkätä 3 vee arvonta marraskuussa mutten keksi mitään arvottavaa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tainnut kaksi arvontaa järjestää, ja ensimmäiset palkinnot olen sentään etiäpäin toimittanut ;) Joo, kannattaa Sanna hankkia ne arpavoitot _ennen_ arvontaa, niin välttyy tämmöseltä toilailulta :D

   Poista
 3. Hihhih :D Dremel ja kaikkea! Oot sä onnentyttö :) Ihanaa tätä vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tihihii, ei sitä koskaan tiiä, että koska ihminen Dremeliä tarvitsee ;)) Kiitos Sini! :)

   Poista
 4. Kyllä tosiaan olet ollut kiltti tyttö! Ja lahjakas tietenkin sanan kaikissa merkityksissä!

  Rva Kepposen vinkki arvontoihin on todellakin hyvä; että hankkii arvottavat etukäteen. Mulla ei ole koskaan ollut arvontaa blogissani samasta syystä kuin Sanna-Marilla; en keksi mitään arvottavaa. Ehkä jonain päivänä tulee heureka-elämys ja pistän pystyyn arvonnan. Mutta toistaiseksi en...

  Mitäs meinaat Dremelillä tehdä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis tuon Dremelinhän kanssa kävi vähän niin, että se toive lähti sen hetkisestä tarpeesta - olisi pitänyt saada piparkakkumuottiin reikä :D Mutta ekana olen kyllä ajatellut kokeilla että kuinka kovat tehot siitä ja timanttilaikasta saa, kun haluaisin nuo hirmukiinnitetyt CD-telineet pois makkarin seinästä ja tilalle jotain muuta. Tästä tosin voi tulla tosi pitkänlinjan projekti :D

   Poista
 5. Mahtava analyysi tosiaan! Uskaltaisikohan sitä omistansa tälläistä tehdäkään...;)
  Noihin koruihin pitääkin tutustua paremmin - koskaan ennen kuullutkaan!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onpas kiva että sain jonkun muunkin innostumaan noista Store of Hopen koruista :) Koruilla tosiaan tuetaan Nepalilaisen naistenkodin toimintaa, ja montaa muutakin auttamisprojektia siinä samalla. Viime syksynä, olikohan elokuu-lokakuu aikana lehdissä ja muuallakin mediassa kirjoitettiin projektista Autolla Nepaliin, ja juurikin näitä koruja pojat silloin ajoivat hakemaan Nepalista. Projektista voi lukea lisää http://www.storeofhope.fi/ , tai http://autollanepaliin.fi/ ja tuolta Store of Hopen sivuilta tosiaan löytyy myös noita hienoja koruja itselleen kotiin asti tilattaviksi :)

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)