lauantai 3. joulukuuta 2011

Joulukalenteri

Jeeeee, minä sain joulukalenterin! Sain sen jo ensimmäinen päivä, mutta ripustaminen tapahtui sen verran hitaalla aikataululla, että sain vasta tänään kuvat hienosta kalenteristani. Kalenteri on ommeltu luonnollisesta sekä punaisesta pellavasta ja ihanan jouluisen ruudullisesta puuvillakankaasta, harmaalla kanttinauhalla koristeltuna. Numerot on kirjoitettu sikin sokin sekaisin nuihin harmaalla maalattuihin puunappeihin.


Ja parasta tässä kalenterissa on se, että se on minun siskon tekemä!! Miun siukku ei osaa ommella, tai siis osaahan se, näkeehän sen kaikki tuosta kuvastakin, mutta miun siukku ei ole mikään vannoutunut käsityöihiminen joka näpertäisi sitä tätä ja tota. Mutta tämmöisen hienon kalenterin se suunnitteli, teki ja toteutti tuosta noin vaan! Voi että sentään ♥ Tähän mennessä kalenterin taskuista on löytynyt marianne karkkeja, maltillisesti yksi per päivä. Tuo 24. pullottelee kyllä jännittävästi, voi hurja! :)


Iso kiitos siukku, tästä on paljon iloa ja valtavasti hymyä

3 kommenttia:

  1. Kiva kalenteri. Ja siukun tekemänä antaa joka aamu mukanaan valtavasti lämpöä <3

    VastaaPoista
  2. Olet aivan oikeassa Hymytyttö :) Ja oikeesti, koska tiedän että sisko on tehnyt kovan työn tuon kalenterin kanssa, pohtinut kulmienompelunsaloja ja kovasti puuhastellut, niin tuon kalenteri on minulle jopa vielä arvokkaampi :)

    VastaaPoista
  3. ja hei, se on suklaatikalenteri, just niin kuin piti ♥

    VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)